Haberler

Kayseri Erciyesspor Bursa Deplasmanına 3 Puan İçin Gitti

Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la Golsüz Berabere Kalan Kayseri Erciyesspor, Süper Ligi'n 19'ncu Haftasında Deplasmanda Bursaspor'la Oynayacak.

Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la golsüz berabere kalan Kayseri Erciyesspor, Süper Ligi'n 19'ncu haftasında deplasmanda Bursaspor'la oynayacak. Mavi-siyahlılar, bugün İstanbul üzerinden Bursa'ya geçerken, kafilede Gineli Jabi ve kaleci Fadhel'in olmaması dikkat çekti. Teknik direktör Bülent Korkmaz, Bursa deplasmanında kazanmak için mücadele edeceklerini ve Kayseri'ye puanla döneceklerini iddia etti.

Kayseri Erciyesspor, pazar günü oynayacağı Bursaspor maçı için bugün Kayseri'den ayrıldı. Uçakla İstanbul'a giden Mavi-siyahlı kafile daha sonra Bursa'ya geçerek Holiday in Otel'de kampa girecek. Akşam Merinos'un sahasında antrenman yapacak Kayseri Erciyesspor, yarın yapacağı ter idmanının ardından maç saatını beklemeye başlayacak.

YENİLER GÖZ DOLDURDU

Galatasaray maçında ilk kez forma giyen Kayseri Erciyesspor'un yenileri kaleci Orkun, Kürşat, Ali Turan ve Ergün, yönetim ve teknik kadrodan tam not aldı. Teknik direktör Bülent Korkmaz, as yedek ayrımı yapmadığını yinelerken, yeni futbolcuların sahadaki performansından ve mücadelesinden memnun olduğunu söyledi. Korkmaz, "1-2 transfer daha yapmak istememize rağmen, bunu gerçekleştiremedik. Çok kaliteli futbolcular getirecektik olmadı. Bazıları ailevi şartlardan, bazıları ise, Kayseri Erciyesspor'un ligdeki durumundan çekindiği için gelmek istemedi. Ancak kadromuza dahil ettiğimiz futbolcuların tamamı milli takım oyuncusu. Galatasaray maçında da kalitelerini gösterdiler" diye konuştu.

PUAN İÇİN GİDİYORUZ

Kupa maçının geride kaldığını ve Kayseri Erciyesspror'un öncelikli hedefinin lig olduğunu anımsatan Korkmaz, "Bursaspor deplasmanı zor maç. Bizim için her maç çok zor. Bursa deplasmanında da kazanma futbolu oynayacağız. Benim için profesyonel insan, zor durumda başarıyı üst seviyeye taşıyandır. Kayseri Erciyesspor'un gelebileceği son nokta burası. Biz elele verip takımı bu zor durumdan başarıya taşıyacağız. Bursa deplasmanında da kazanmak için mücadele edeceğiz" iddiasında bulundu.

YÖNETİM TAM KADRO

Fortis Türkiye Kupası'nda futbolcuların sergilediği futbolun Burasspor maçı öncesi moral olduğunu belirten Basın Sözcüsü Yüksel Şahin'de, takımı Bursa deplasmanında yalnız bırakmayacaklarını söyledi. Şahin, " Yönetim kurulumuzda takımla birlikte Bursa deplasmanında olacak. Galatasaray maçında, zemin nedeniyle belki çok kaliteli maç olmadı ama, üst düzey bir mücadele oldu. Rakibe gol pozisyonu vermedik. Bu bizi Bursaspor maçı öncesi umutlandırdı. Bursa deplasmanında da 'Yenemiyorsan yenilme' prensibiyle hareket edeceğiz. Kayseri'ye puan ya da puanlarla döneceğiz" diye konuştu.

FADHEL KADRODA YOK

Galatasaray maçında 18 kişilik kadroya alınmayan kaleci Fadhel, Bursaspor deplasmanına da götürülmedi. Fadhel'in, Kayseri Erciyesspor'dan ayrılmak istediği, Ankaraspor ve Ankaragücü ile yaptığı görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı iddia edildi. Basın Sözcüsü Yüksel Şahin, "Fadhel'i Ankaraspor tarnsfer etmek istedi. Ancak, son anda Beşiktaş'tan Ramazan'ı tercih ettiler. Fadhel'in Ankara'ya gitmesi ya da görüşmesi söz konusu değil. Bizim bilgimiz dahilinde yaşanan gelişmelerdi. Tunuslu kalecinin Bursa kafilesine alınmaması teknik kadronun tasarrufudur" ifadesini kullandı. Bursa deplasmanına 18 kişilik futbolcu kadrosuyla giden Kayseri Erciyesspor'da Fadhel'le birlikte yeni transfer Gineli Jabi de kadroda yer almadı.

Demet ÖZTÜRK

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title