Haberler

Kayseri Erciyesspor: 1 - Fenerbahçe: 1 Maçın Ardından

Turkcell Süper Lig'in İkinci Yarısının Açılış Maçında, Kayseri Atatürk Stadı'nda Karşı Karşıya Gelen K. Erciyesspor ile Fenerbahçe 1-1 Berabere Kaldı. Kayseri Erciyesspor'da 36. Dakikada Cenk'in Attığı Gole, Fenerbahçeli Futbolcu Alex 83. Dakikada Karşılık Verince, İki Takım Birer Puanı Paylaşmak Zorunda Kaldı.

Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısının açılış maçında, Kayseri Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelen K. Erciyesspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Kayseri Erciyesspor'da 36. dakikada Cenk'in attığı gole, Fenerbahçeli futbolcu Alex 83. dakikada karşılık verince, iki takım birer puanı paylaşmak zorunda kaldı.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, sahadan 1 puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Bülent Korkmaz, sahaya istedikleri oyunu yansıttıklarını ve oyuncularını bu yüzden kutladığını belirterek, ''Karşılaşmanın ilk yarısında iyi bir oyun ortaya koyduk ve istediğimiz futbolu sahaya yansıttık. Ancak, ikinci yarı galibiyeti korumak adına psikolojik olarak geriye çekildik. Kazanamadık ama bu maçtan 1 puanla ayrılmak da güzeldi'' dedi.

Korkmaz, basın mensuplarının, ''Kayseri Erciyesspor'da neyin değiştiğini'' sorusuna ise, ''Bütün iş futbolcularımda ancak, başkanımıza ve yöneticilere de teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi her türlü desteği veriyorlar. Daha iyi olmak için zamanımız var. Taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico ise, her zaman 3 puan almak için sahaya çıkan bir takım olarak, buradan aldıkları 1 puanın kendilerini mutlu etmediğini belirtti.

Zico, oynadıkları kötü futbolun sonucunda gol yediklerini vurgulayarak, "İlk yarı sonundaki telkinlerimizden sonra oyuncularımız ikinci yarıya çok güzel bir şekilde döndüler. Yapmaları gerekenleri yaptılar ve maçı çevirecek pozisyonları yakaladılar. Fakat bunlardan biri gol oldu. Daha fazlasını bulamadık. Gördük ki Kayseri Erciyesspor çok savaşçı bir takım. İstediği zaman iyi oynayabilen bir takım. Ben eminim ki bu sadece bizim maçımızla kalmayacak. Bundan sonra oynayacakları bütün takımların işlerinin zor olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Zico, basın mensuplarının sorularının üzerine, takımının kötü oynaması ile sahanın kötü olmasıyla alakasının olmadığına dikkat çekerek şöyle konuştu: ''Bunu sahaya bağlamak istemiyorum. İki takımda aynı şartlarda mücadeleye çıktılar. Bunu ben Kayseri Erciyesspor'un ortaya koyduğu güzel mücadeleye bağlamak istiyorum. Çünkü, onlar bize kafamızı kaldırma, pas yapma şansı vermediler. Yaptıkları bu baskı ve savunmanın sonucunda da istediklerimizi yapamadık. Bunu rakibimizin ilk yarıda oynadığı iyi oyuna bağlıyorum.''

Zico, Appiah ile ilgili olarak şunları söyledi: ''Appiah gibi oyuncuların oynadığı bölgeler tehlike bölgeleridir. Bu bölgelerde oynayan oyuncuların üzerinde biraz daha risk olduğu ve verdikleri paslarda ya da çalım atmak istediklerinde daha fazla risk altında oldukları doğrudur. Bu bölgelerde kaptırılan toplar direkt rakibe pas olur ve kaleye gider. Yalnız Appiah bugün ki gibi geride oynadığı maçlarda arkası yeterince güvenli görünmediği ve kaptırdığı toplar direkt kaleye gittiği için göze batıyor. Aurelio ve Deniz ile birlikte oynadığı zaman, daha önde oynadığına kaptırdığı toplar arkada onu kapatacak oyuncular olduğu için çok fazla göze batmıyor. Katılıyorum ki son 1-2 maçta ve bugün oynanan maçta yaptığı pas hataları biraz daha fazlaydı.''

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title