Haberler

Kayseri: Erciyes Kardelen Yürüyüş Ekibi, Erciyes'i Mesken Tuttu

Erciyes Kardelen Ekibi'nin, 1995 yılından bu yana Erciyes Dağı'na yılda 48 defa tırmanışlar ve yürüyüşler yaptığı bildirildi.

Erciyes Kardelen Ekibi'nin, 1995 yılından bu yana Erciyes Dağı'na yılda 48 defa tırmanışlar ve yürüyüşler yaptığı bildirildi.

Yüzlerce dağcının hayalini süsleyen Erciyes Dağı'na dağcılar tırmanış için Temmuz-Ağustos aylarını tercih ederken, Erciyes Kardelen Ekibi bu işi, yılın 48 haftasında sürdürüyor. Günümüzde sayıları 20'ye yaklaşan Erciyes Kardelen Ekibi, Kar Kaplanları, Erciyes Kaplanları, His Yürüyüş Gurubu, Şafak Şahinleri gibi isimlerde yürüyüş yapan guruplar Erciyes'e gönül veren yürüyüş guruplarından birkaçı. Bu gruplar içerisinden Erciyes Kardelen Ekibi 1995 yılından beri her hafta sonu düzenli olarak Erciyes'e yürüyüş gerçekleştirerek zor bir işe imza atıyorlar.

Erciyes Kardelen Ekibi'nin zorluklara alışkın olduğunu ifade eden Erciyes Kardelen Ekibinin tecrübeli Lideri Salih Köylü, bu istikrarlarının Erciyes'e duydukları sevgi, özlem ve ekip içi uyumdan kaynaklandığını söyledi. Köylü, "Erciyes bizim bir sevgilimiz. Erciyes'i görmeden hiçbir iş yapamıyoruz. 11 yılı aşkın bir süreden beri süregelen bu özlemimiz artarak devam ediyor. Bu özlemimizi ancak haftada bir 5-6 saat süren yürüyüşlerimizle giderebiliyoruz. Keşke hafta da birkaç kez yürüyebilsek. Erciyes'e 11 yıldan beri yürüyüş yapan 13 kişilik ekibimizle kısmet olursa daha uzun yıllar birlikte yürürüz. Bizim Erciyes'e olan sevgimiz herkese örnek olmalı, Erciyes'e sahip çıkılmalı ve büyük bir potansiyele sahip Erciyes, gelecek nesiller için doğal şekliyle korunmalıdır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title