Haberler

Kayseri Engelli Oto Hırsızı, Sonunda Yakalandı

Engelli oto hırsızı, sonunda yakalandıKAYSERİ'de değişik zamanlarda çeşitli marka ve modellerde araç çalan biri bacaklarından engelli 2 zanlı, polisin takibi sonucu yakalandı.

Engelli oto hırsızı, sonunda yakalandı

KAYSERİ'de değişik zamanlarda çeşitli marka ve modellerde araç çalan biri bacaklarından engelli 2 zanlı, polisin takibi sonucu yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, önceki gün Melikgazi ilçesi Anbar Mahallesi Gemlik Caddesi'nde 1987 model bir kamyonun çalınması üzerine çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini de inceleyen polis, 30 yaşındaki M.S'yi hırsızlık olayının faili olarak belirledi ve bacaklarından engelli zanlıyı kaldığı evde yakaladı. Adli Tabipliğe getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen zanlının polisteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

6 HIRSIZLIK OLAYININ ZANLISI DA YAKALANDI

Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu, Kayseri'de çeşitli tarihlerde meydana gelen 6 araç hırsızlığı olayının zanlısı20 yaşındaki Ö.G. de yakalandı. Zanlının, 12 Haziran'da Melikgazi ilçesi Gülük Mahallesi'ndeki caminin yanındaki 2016 model bir kamyonet, 30 Haziran'da Sanayi Mahallesi 6004. Cadde'de 2013 model bir otomobili, 19 Temmuz'da Hürriyet Mahallesi'nde 1993 model otomobil, 18 Temmuz'da Aydınlıkevler Mahallesi Leylak Sokak'ta 1994 model otomobil, 31 Temmuz'da Çorakçılar Mahallesi Kartopu Sokak'ta 1994 model otomobil ve 3 Ağustos'ta Küçükmustafa Mahallesi Osman Kavuncu Bulvarı'nda 2003 model hafif ticari araç çaldığı belirlendi. Firari olarak aranan zanlı, polisin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki sorgusu tamamlanan zanlı, adliyeye gönderildi.

OKUL VE İŞYERLERİNİ SOYAN HIRSIZ, YAKAYI ELE VERDİ

Polisin yaptığı çalışmalarda, Melikgazi ilçesindeki bazı okul, kamu kurumu ve işyerlerinden hırsızlık yapan 18 yaşındaki zanlı sonunda yakalandı. Zanlının hırsızlık anları, güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Melikgazi ilçesinde son günlerde hırsızlık olaylarının artması üzerine polisin yaptığı çalışmalar sonucu, şüphelilerden U.Y. (18) yakalandı. Zanlının, Sakarya Mahallesi Eren Yıldırım Bulvarı'ndaki Keykubat Aradolu İmam-Hatim Lisesi'nden bir miktar para, dizüstü bilgisayar ve kol saati, Keykubat Mahallesi Çukur Sokak'taki özel Belsin Beyaz Zambak Anaokulu'nden 2 bin 30 TL para, Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı'ndaki Seyyid-i Bunhanettin Gençlik Merkezi'nden elektronik eşya, yine Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı'ndaki yüzme havuzundaki büfeden nakit para çalınması olaylarına karıştığı bildirildi. Zanlının polisteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Melikgazi Kayseri Gemlik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title