Haberler

Kayseri Derbisinde Gülen Taraf Kayserispor Oldu

Kayserispor, Turkcell Süper Lig'in 21. Haftasında Oynanan Kayseri Derbisinde Kayseri Erciyesspor'u 1-0 Mağlup Etti.

Kayserispor, Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Kayseri derbisinde Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup etti.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Kayseri Erciyesspor maçından 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Alınan bu galibiyetle ligin zirvesine biraz daha yaklaştıklarını belirten Sağlam, "Çok kötü bir ilk yarı geçirdik. Fakat ikinci yarıda, özellikle yapmış olduğumuz değişikliklerden sonra takım olarak oyuna biraz daha ağırlık koyduk. Bunun sonrasında da birçok gol pozisyonuna girdik. Direkten dönen, kale çizgisinden çıkarılan pozisyonlarımız vardı. Maçtan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Böylelikle ligin zirvesine, Galatasaray ve Beşiktaş'a biraz daha yaklaşmış olduk. Amacımız, ligde çıkabildiğimiz kadar üst sıralara çıkmak. Elimize geçen bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerekir" diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam, bundan sonraki dönemde herkese büyük görevler düştüğünü de kaydederek, "İnşallah bundan sonraki dönemde herkes sorumluluğunun bilincinde olur ve yıllardır Kayseri'nin hasretini çektiği o büyük başarıları tekrarlarız. Ben bugün az da olsa bizi destekleyen, gerçek Kayserisporlu taraftarlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah onların bu desteğini karşılıksız bırakmayız. Kayseri Erciyesspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Onlar da inşallah ligde kalırlar. Ayrıca, ikinci yarıdaki mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum" dedi. Ertuğrul Sağlam, bazı taraftarların Kayserispor'a tepki göstermesiyle ilgili soruları ise cevapsız bıraktı.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise, Kayserispor karşısında ilk yarıda iyi bir oyun sergilediklerini, ancak ikinci yarıda bu oyunu tekrarlayamadıklarını belirterek, "Kayserispor'un oyuncu değişikliklerinden sonra gol geldi. Kayserispor ikinci yarıdaki oyunuyla kazanmasını bildi. Artık önümüze bakacağız" diye konuştu.

Yan hakemin art niyetli bir yönetim gösterdiğini iddia eden Korkmaz, "Bugün 2 kırmızı kartla oyuncu kaybetmem hiç hoş olmadı. İkinci yarıda 9 kişi kalmamıza rağmen futbolcularımız ellerinden gelen gayreti gösterdi. Ayrıca, yan hakemin art niyetli olduğunu düşünüyorum. Özellikle Djalovic'in kırmızı kart görmesine anlam veremedim. Djalovic, Türkçe bilmiyor. Küfür etmiş olsa bile hakeme çok uzaktı" ifadelerini kullandı. Bülent Korkmaz, Kayserispor'un çok iyi bir takım olduğunu da vurgulayarak, "Çok kaliteli futbolcuları var. Oturmuş bir takım, oyun sistemi yerleşmiş. Bizim eksiklerimiz var. Bunları çözmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

Bu arada, karşılaşmada kırmızı kart gören Kayseri Erciyesspor'un tecrübeli golcüsü Cenk İşler'in maçtan sonra gergin olduğu gözlenirken, kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili açıklamalarda bulunan Cenk, "Mendez ile bir tartışma oldu. Hakem küfür ettiğimi zannetti ve kırmızı kart gösterdi. O yabancı dilde bir şeyler söyledi. Ben de İngilizce karşılık verdim" dedi.

Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz'un, kendisini hakeme şikayet ettiği yönündeki sorular üzerine tecrübeli golcü, "Ben küfür etmedim. Mehmet Topuz, öncelikle golden sonra yaptığı hareketi televizyondan izleyecek. Önce terbiyesizlik yapmayacak, sonra başkaları hakkında yorum yapacak" şeklinde konuştu.

Kayseri Erciyessporlu İlhan Özbay ise, Kayserispor'u aldığı galibiyetten dolayı kutlayarak, "Bugün en çok üzüldüğüm şey, 2 arkadaşımın oyundan atılması oldu. Bugün yenebilirdik, ama yenildik. Kayserispor'u kutluyorum" diye konuştu.

(KÇ-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title