Haberler

Kayseri'den kısa kısa

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yaklaşık 517 bin çiçek dikti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yaklaşık 517 bin çiçek dikti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Park Bahçe ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı tarafından başlatılan çiçeklendirme çalışmalarında 12 noktada mevsimlik çiçeklendirme çalışması gerçekleştirilirken, 8 noktada ise periyodik bakım çalışması yapıldı.

Ekipler belirlenen bölgelere 17 bin karagöz kadife, 15 bin saksı pervane, 182 bin top kadife, 159 bin mini kadife, 14 bin sardunya, 105 bin ateş çiçeği, 10 bin begonya, 10 bin saksı yıldız, 1065 karanfil, 965 yenigine, 915 ipek viyol, 900 Bodrum papatyası ve 840 mine çiçeği olmak üzere yaklaşık 517 bin çiçek ekimi gerçekleştirdi.

Melikgazi ilçesinde okullar eğitim öncesi ilaçlandı

Melikgazi Belediyesi, 6 Eylül'de eğitim ve öğretime başlayacak okullarda zararlı haşerelere karşı ve Kovid-19 önlemleri kapsamında ilaçlama yaptı.

İlçe Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, belediye olarak halk sağlığı için sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, "Anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda yapılan haşere ilaçlaması kapsamında öğrencilerin toplu kullanım alanları arasında yer alan tuvaletler ile idarecilerin odaları da ilaçlandı. Okullarımızın hijyen noktasında bir sıkıntısı yok. Velilerimiz, öğrencilerimizi gönül rahatlığıyla okula gönderebilirler." ifadelerini kullandı.

Hacılar ilçesine aile sağlık merkezi yapıldı

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, hayırsever Özdemir ailesi tarafından ilçeye yaptırılan Ülfet-Murat Özdemir Aile Sağlık Merkezi'nin hayırlı olmasını diledi.

Başkan Özdoğan yaklaşık 5 milyon liraya yaptırılan merkezin 11 Eylül'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve protokolün katılımı ile açılacağını belirtti.

AGÜ'lü öğrenciler Portekiz'de

Abdullah Gül Üniversitesinin (AGÜ) yürütücüsü olduğu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından gönderen organizasyon olarak fon aldığı ilk proje olan "From Youth Factory to Europe for Volunteerism and Solidarity" projesi kapsamında gönüllü öğrenciler 2 ay süreyle Portekiz'de Avrupa Dayanışma Programı (ESC) hareketlilik projesine katıldı.

Portekiz'in Viseu şehrinde gerçekleştirilen hareketlilik projesinde, başvuruları AGÜ Gençlik Değişimi Komitesi tarafından değerlendirildikten sonra uygun görülen makine mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Ertuğrul Öztürk, mimarlık 2. sınıf öğrencisi Beyza Çetindağ ve bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Dilanur Kök yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hisarcık Portekiz Bahçe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? Nihal ve Bahar Candan davası ne oldu? Candan kardeşler tahliye edildi mi? Brawl Stars bakım molası ne zaman biter 2024? Brawl Stars bakım molası saat kaçta bitecek? 25 Nisan 2024 ESRA EROL İZLE #128226 Esra Erol canlı izleme linki! Erol Erol saat kaçta, ne zaman? Filozof Atakan'ın son hali! Filozof Atakan kaç yaşında, kimdir? Seçim parası ne zaman yatacak? Seçim ücretleri ne zaman yatacak? 31 Mart Seçim ücretleri ne zaman yatırılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title