Haberler

Kayseri'den kısa kısa

Güncelleme:

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) eğitim, seminer ve proje faaliyetleri kapsamında "KAYSO Akademi Eğitim" faaliyetlerine devam ediyor.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) eğitim, seminer ve proje faaliyetleri kapsamında "KAYSO Akademi Eğitim" faaliyetlerine devam ediyor.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, akademi kapsamında "Sözleşmeler Hukuku ve Uluslararası Boyutu" konulu ikinci eğitim programı video konferans üzerinden düzenlendi.

Yöneticilerine yönelik eğitim, Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Şahan tarafından veridi.

Sözleşmeler hakkında bilgi veren Doç. Dr. Gökhan Şahan, iş insanları ve sanayicilerin uyuşmazlık sorunlarıyla ilgili bilgi verdi.

7. Erciyes Pediatri Akademisi Kış Kongresi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından "7. Erciyes Pediatri Akademisi Kış Kongresi" gerçekleştirildi.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, çevrimiçi düzenlenen kongrenin açılış konuşmasını ERÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Duran Arslan yaptı.

ERÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, kongrenin önemini anlattı.

Borlu, Erciyes Üniversitesinin araştırma üniversitesi olarak önemli bir yer edindiğini, bu yeri almasında pediatri anabilim dalının önemli görevi olduğunu kaydetti.

Kongrede ERÜ Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli, "Covid-19 Aşısı Erciyes Üniversitesi Deneyimi", Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Akova "Erişkin Aşılamasında Güncel Durum", Bilim Kurulu Üyesi Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara da "Çocuklar için Covid-19 Aşıları ve Aşı Çalışmaları" konularında sunum yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Sanayi Odası Erciyes Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title