Haberler

Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Kayseri'de düzenlenen terör saldırısını kınadı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Kayseri'de düzenlenen terör saldırısını kınadı.

Boztaş, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri'deki hain saldırıyı lanetlediklerini, terörden medet umanların amaçlarına asla ulaşamayacağını kaydetti.

Kayseri Tugay Komutanlığı'nda yetiştirmeye çalışılan ve çarşı iznine çıkan askerlerin içinde bulunduğu halk otobüsüne, bombalı araçla yapılan terör saldırısının herkesi derinden üzdüğünü vurgulayan Boztaş, "Bu vahşi saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Terörden medet umanlar amaçlarına asla ulaşamayacaktır. Bu saldırı terörün, vahşi, hain ve insanlık dışı yüzünü bir kez daha göstermiştir." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yönelik gerçekleşen saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağının altını çizen Boztaş, şunları kaydetti:

"Devletimizin, bu saldırıların faillerini en kısa sürede bularak bu acılara sebep olanlardan hesap soracağına inancımız tamdır. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine saldıran terörün her türlüsünü lanetleyerek Manavgat iş dünyası olarak, bu hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve aziz milletimize sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Boztaş Manavgat Kayseri Güncel Haberler

title