Haberler

Dijital Gösterim Merkezini yaklaşık 90 bin kişi ziyaret etti

Güncelleme:

Kayseri'de İletişim Başkanlığınca yaklaşık bir yıl önce kurulan Dijital Gösterim Merkezi şimdiye kadar 90 bin kişiyi ağırladı.

Kayseri'de İletişim Başkanlığınca yaklaşık bir yıl önce kurulan Dijital Gösterim Merkezi şimdiye kadar 90 bin kişiyi ağırladı.

Cumhuriyet Meydanı Hunat Medresesi önünde yer alan merkez, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

İletişim Başkanlığı Kayseri Bölge Müdürü Mehmet Uğurlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, merkezde bir yıl boyunca 24 etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.

Merkezin, şehrin en işlek noktasında yer aldığına işaret eden Uğurlu, şunları kaydetti:

"Merkezimizi yaklaşık 90 bin kişi ziyaret etti. Önemli günleri, haftaları ve tarihi şahsiyetleri burada teknolojiden yararlanarak işliyoruz ve vatandaşımıza ücretsiz izletiyoruz. Her ay farklı içerikler oluyor. Son teknoloji hologramla gösterim hazırlanıyor. Bugüne kadar Mevlana, Yunus Emre, Necip Fazıl Kısakürek, Mehmet Akif Ersoy gibi şahsiyetlerle ilgili gösterimler hazırlanıp sunuldu. Milli bayramlarımıza ve 15 Temmuz'a özel gösterimlerimiz oldu. Bu ay 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni işliyoruz. Salgın tedbirlerine uyarak vatandaşlarımızı ağırlıyoruz."

Yeşilhisar ilçesinden gelen Emine Elmas da merkezdeki Çanakkale'nin gösterimini çok beğendiğini belirterek, "Devletimizden, milletimizden Allah razı olsun. Çok güzel şeyler izledik." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Meydanı Çanakkale Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title