Haberler

Kayseri'de Yerel Yönetimler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tarafından İhaleye Çıkarılan Toplam 30 Parsel Arsa İçin Teklif Verme Süresi 24 Ocak Çarşamba Günü Saat 13.30'da Bitecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılan toplam 30 parsel arsa için teklif verme süresi 24 Ocak Çarşamba günü saat 13.30'da bitecek.

Encümen Salonu'nda saat 14.00'te başlayacak olan ihaleyle, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait Yeşilyurt mevkiindeki toplam 30 adet küçük sanayi alanı arsası, açık teklif usulüyle satılacak. Bölgede düzenli ve toplu sanayi siteleri amaçlandığından, yalnızca esnaf ve ticaret erbabını temsile yetkili dernek, oda ve kooperatiflerin katılabileceği ihalede teklifler, 30 parsel arsanın tümü için verilecek. Tek tek veya parçalar halinde verilen teklifler değerlendirmeye alınmayacak. Toplam alanı yaklaşık 173 bin metre olan 30 parsel arsanın toplam muhammen bedeli ise 3 milyon 595 bin YTL'yi buluyor. Başvuruların 24 Ocak Çarşamba günü saat 13.30'a kadar yapılacağı ihaleye ilginin yoğun olması bekleniyor.

(SE-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title