Haberler

Kayseri'de Yerel Yönetimler

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Katılımcı Bir Hizmet ve Paylaşımcı Bir Yönetim Anlayışını Gerçekleştirmek Amacıyla Ödüllü Bir Proje Yarışması Düzenlediklerini Söyledi.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, katılımcı bir hizmet ve paylaşımcı bir yönetim anlayışını gerçekleştirmek amacıyla ödüllü bir proje yarışması düzenlediklerini söyledi.

Başkan Büyükkılıç yaptığı açıklamada, ilçe sınırları içerisinde toplam 206 adet park ve 1 milyon 277 metrekare yeşil alan bulunduğunu belirterek, "Proje Sizden Yapmak Bizden" adlı projeyle bireyleri araştırmaya yönlendirmeyi ve katılımcı bir hemşehrilik duygusu geliştirmeyi planladıklarını kaydetti. Büyükkılıç, projeye ilköğretim ve lise öğrencilerinin katılabileceğini ve hayallerinde düşledikleri park projelerini 50x70 santimetre ebatlarında kağıda çizmeleri gerektiğini ifade etti. Yarışmaya katılmak isteyenlerin Melikgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuruda bulunarak daha fazla bilgi alabileceklerini

belirten Başkan Büyükkılıç, yarışmaya katılmak için son başvuru tarihinin ise 23 Şubat 2007 Cuma günü olduğunu sözlerine ekledi.

(SE-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title