Haberler

Kayseri'de Yerel Yönetimler

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Sahabiye Mahallesi'ndeki Helvacı Dede Bölgesini Çevre Düzenlemesiyle Yenileyeceklerini Söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Sahabiye Mahallesi'ndeki Helvacı Dede bölgesini çevre düzenlemesiyle yenileyeceklerini söyledi.

Kocasinan Belediyesi'nin hayatı kolaylaştıran projeleri sunmaya gayret ettiğini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Şehrin tam ortasında yer alan Sahabiye Mahallesi'ndeki Helvacı Dede Türbesi civarı çok yoğun olarak kullanılmaktadır. Bu bölgenin altyapısı ve şu anki hali artık bugünün yoğunluğunu kaldıramamaktadır. Bölgeyi yeniden düzenleyip, daha nezih ve daha kullanışlı hale getireceğiz. Aydınlatma, yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi yenilenecek. Dinlenme ve sohbet mekanları oluşturulacak. Sokaklar asfalt

yerine kilitli parke taşıyla döşenerek, nostaljik bir atmosfer oluşturulacak" dedi.

Helvacı Dede bölgesini yenileme işiyle ilgili ihalenin 128 bin YTL'ye yapıldığını kaydeden Yıldız, "Sahabiye Medresesi-Adliye ve Yıldırım Caddesi-Öğretmenevi arasında kalan alanda çarşı içi projesine benzer bir çalışma yapacağız fakat bu bölge trafiğe açık kalacak. Burada ticaret canlansın, şehir merkezi rahatlasın, şenlensin, daha da güzelleşsin, esnaf ve şehir daha çok faydalar elde etsin istiyoruz. Bölge esnafının da görüşlerini alacağız" şeklinde konuştu.

(SEK-GS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title