Haberler

Kayseri'de Yerel Yönetimler

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Tarafından 14 Nisan Şehitler Haftası Münasebetiyle Bir Moral Günü Düzenlendi.

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından 14 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle bir moral günü düzenlendi.

Royal Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, İl Müftüsü Şaban İşlek, dernek başkanları ve çok sayıda şehit ailesi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Çocuk Meclisi üyelerinin hazırlamış olduğu halk oyunları gösterisi, skeçler, slayt gösterisi ve şiirler katılımcılardan büyük beğeni topladı. Programda bir konuşma yapan Büyükkılıç, "Amacımız bu acıları hatırlatmak değildir. Bu cennet vatanda bizler huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize, gazilerimize ve onların anne babalarına borçluyuz. Şehitler vurulunca değil, unutulunca ölürler. Şehit yakınlarımızı ve şehitlerimizi unutmamalıyız. Melikgazi Belediyesi olarak sizleri bir araya getirip kaynaşmanıza, tanışmanıza, dayanışmanıza vesile olduğumuz için de ayrıca büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Mete Kurt, "Bağımsızlığı ve bütünlüğü için hayatlarının baharında çocuklarını, babalarını şehit veren şehit aileleri olarak bizlere destek veren Melikgazi Belediyesi'ne, şehit ve gazilerimizi unutmadıkları, bizleri hatırladıkları için bütün üyeler adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YURTSAV Başkanı Yusuf Kolukısa ise programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konuşmaların ardından günün anlam önemine istinaden Mete Kurt ve Yusuf Kolukısa'ya çiçek ve plaket verdi.

(SE-GS-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title