Haberler

Kayseri'de Yerel Yönetimler

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çocuk Meclisi'nin 2007 Yılında Yapacağı Etkinliklerle Gündeme Damgasını Vuracağını Belirtti.

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çocuk Meclisi'nin 2007 yılında yapacağı etkinliklerle gündeme damgasını vuracağını belirtti.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Büyükkılıç, "Sigarayı bırakma, okuma seferberliği, şiddete hayır, sokak çocuklarına aile gibi birçok sosyal konuyu gündeme taşıyan Çocuk Meclisi üyeleri, 2006 yılında gerçekleştirdiği etkinliklerle hem göz doldurdu hem de ses getirdi. Çocuk Meclisi'nin 2007 yılı içerisinde huzurevi, çocuk yuvası ve kamu kurumlarını ziyaret edip, önemli gün ve haftalarda çalışmalar gerçekleştirdi" dedi.

Başkan Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi'nce İzciler Kulübü oluşturulduğunu ve bu izcilerin 14-15 Nisan tarihleri arasında Gültepe Parkı'nda kamp kurarak 1 gün çadırlarda yatıp ilk izcilik derslerini uygulamalı olarak gerçekleştireceklerini kaydetti. Çocuk Meclisi İzciler Kulübü üyesi 30 izcinin 3'erli gruplar halinde 11 adet çadır kurarak Gültepe Parkı'nda bir gece kalacaklarını ve kendi yemeklerini kendilerinin yapacağını ifade eden Büyükkılıç, "Bu sınavı başarıyla geçen izciler önümüzdeki aylarda Aladağ ve Erciyes dağında kamp yapma hakkını kazanacaklar" dedi.

(SE-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title