Haberler

Eski Sevgilisini Testereyle 8 Parçaya Bölen Kadın İle Cinayete Ortak Olan Sevgilisi Tutuklandı

Güncelleme:

Kayseri'de eski sevgilisi Bülent Öztürk'ü elektrikli testere ile 8 parçaya bölerek öldüren Gonca Bozoğlu, cinayeti birlikte işlediği sevgilisi Yusuf Kara ile birlikte tutuklandı.

Kayseri'nin Develi ilçesinde, eski sevgilisi Bülent Öztürk'ü (39), elektrikli testere ile 8 parçaya bölerek öldüren Gonca Bozoğlu (26) ile cinayeti birlikte işlediği ve sevgilisi olduğu ortaya çıkan Yusuf Kara (28) tutuklandı.

MESAİ ARKADAŞIM DİYE TANITTIĞI KİŞİ SEVGİLİSİ ÇIKTI

Olay, Develi İlçesi Harman Mahallesi, Elçibey caddesinde geçen 21 Mayıs'ta saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İşsiz Bülent Öztürk ile iki yıldır birlikte olan tekstil işçisi Gonca Bozoğlu, iş arkadaşı olarak tanıttığı Yusuf Kara'ya, Öztürk'ün kendisine işkence ettiğini söyledi. Sevgili oldukları ortaya çıkan Bozoğlu ve Kara, Öztürk'ü birlikte yaşadıkları eve çağırdı.

ÖNCE KAFASINA DEMİR ÇUBUKLA VURUP BIÇAKLADILAR!

Bülent Öztürk kapıdan girdiği anda Gonca Bozoğlu elindeki demir çubukla başına vurmaya başladı. Bu sırada saklandığı yerden çıkan Yusuf Kara da elindeki ekmek bıçağını Bülent Öztürk'e peş peşe sapladı. Kanlar içinde kalan Bülent Öztürk yere yığılınca, Gonca Bozoğlu boynuna ip geçirip, boğarak öldürdü.

CESEDİ TESTEREYLE PARÇALARA AYIRIP BOŞ ARAZİYE ATTILAR!

Bozoğlu ve Kara, Öztürk'un cesedini çuval ve çarşaf üzerinde evin çatı katına çıkardı. Burada elektrikli testere ile cesedi 8 parçaya ayıran iki sevgili, her bir parçayı siyah poşetlere koyup, Kayseri'den kiraladıkları otomobilin bagajında boş bir araziye bıraktı.

EVDE ET PARÇALARI VE SUÇ ALETİ KANLI TESTERE BULUNDU!

Kayseri Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları ayrıntılı çalışma sonucu kan donduran cinayetin şüphelisi olarak Gonca Bozoğlu ve Yusuf Kara'yı olayın meydana geldiği evde gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda öldürülen Bülent Öztürk'e ait kan örnekleri, et parçaları ve suç aleti kanlı elektrikli testere ele geçirildi.

TUTUKLANDILAR!

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan Gonca Bozoğlu, Yusuf Kara ve kız kardeşi K.K., götürüldükleri Develi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Cinayeti soğukkanlılıkla anlattığı öne sürülen Bozoğlu ve Kara, çıkarıldıkları adliyede nöbetçi hakimlikte tutuklandı. Cinayeti bildiği halde sakladığı iddia edilen K.K ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Kara Kayseri 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title