Haberler

Kayseri'de "Stratejik Planlama" Toplantısı

Kayseri'de, Çeşitli Kurum ve Kuruluşlar ile Belediye Temsilcilerinin Katılımıyla "Stratejik Planlama" Konulu Toplantı Gerçekleştirildi.

Kayseri'de, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile belediye temsilcilerinin katılımıyla "Stratejik Planlama" konulu toplantı gerçekleştirildi.

"Stratejik Planlama" konusunda pilot kuruluş olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yerli ve yabancı birçok temsilcinin katıldığı önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor. Başbakanlık Strateji Geliştirme Kurumu Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Devlet Planlama Teşkilatı'nın yanı sıra İstanbul, İzmir ve Antalya Büyükşehir Belediyeleri'nden temsilcilerle Londra Belediyesi'nden yetkililer, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde biraraya gelerek "Stratejik Planlama" konulu bir oturum gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, pilot kuruluş olarak önemli görevler üstlendiklerini belirterek, "Stratejik Planlama ülkemizde yeni yeni gelişen bir kavram. Bu konuda belediyemiz Devlet Planlama Teşkilatı tarafından pilot kuruluş olarak belirlenmişti ve yaklaşık 2 yıl süren çalışmaların ardından tüm belediyelere örnek olacak bir Stratejik Plan ortaya konulmuştu. Bugün de burada ülkemizin önde gelen kurum ve kuruluşları ile belediyelerinden temsilcilerle bir aradayız. Ayrıca İngiltere'den misafirlerimiz var. Burada bulunan herkesi Kayseri'de görmekten duyduğumuz memnuniyeti belirtiyor ve bir kez daha hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planlama ekibinin de yer aldığı toplantıda daha sonra Genel Sekreter Yardımcısı Enver Kemaloğlu tarafından, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü "Stratejik Planlama" çalışmaları hakkında bilgi verildi. Strateji Geliştirme Müdürü Serdar Öztürk tarafından gerçekleştirilen sunumda da, Kayseri'ye ait genel bilgilerle Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımları hakkında bilgiler aktarıldı. Kayseri buluşmasının öğleden sonraki bölümünde de Kent Müzesi başta olmak üzere şehrin tarihi ve turistik yerleriyle Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen önemli yatırımlar gezildi.

(SE-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title