Haberler

Kayseri'de Sahte Para Operasyonu

Kayseri Kent Merkezi ile Pınarbaşı ve Özvatan İlçelerinde, Piyasaya Sahte Para Sürdükleri İddia Edilen 8 Kişi Yakalandı.köşk Mahallesi'ndeki Bir Akaryakıt İstasyonuna, Saat 23.30 Sıralarında Gelen M.a (26), A.a. (29), M.g. (22) ve Y.g (28), Satın Aldıkları Yakıt Karşılığı 20 YTL'lik Sahte Banknot...

Kayseri kent merkezi ile Pınarbaşı ve Özvatan ilçelerinde, piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen 8 kişi yakalandı.

Köşk Mahallesi`ndeki bir akaryakıt istasyonuna, saat 23.30 sıralarında gelen M.A (26), A.A. (29), M.G. (22) ve Y.G (28), satın aldıkları yakıt karşılığı 20 YTL`lik sahte banknot verdi. Paranın sahte olmasının anlaşılması üzerine otomobille kaçan 4 kişi, ihbar üzerine harekete geçen Kayabağlar Mahallesi`nde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Zanlıların otomobilinde ve üzerlerinde yapılan aramada, 20 YTL`lik sahte 52 banknot ve 1 sahte 50 YTL`lik ele geçirildi. Polisteki sorgularının ardından mahkemeye çıkartılan 4 zanlı `piyasaya sahte para sürmek` suçundan tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevi`ne konuldu.

Pınarbaşı İlçesi`nde de R.K.`ya ait marketten alışveriş yaptıktan sonra sahte para veren S.K. (20) ve kardeşi D.K. (14) de ihbar üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Özvatan İlçesi`nde ise akaryakıt istasyonunda pompacıya verdiği 100 YTL`lik banknotun sahte olduğu anlaşılan A.G. (39) ile yanındaki kardeşi F.G. (30) de gözaltına alındı.

KAYSERİ, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title