Haberler

Kayseri'de Partilerarası Bayramlaşma

Siyasi Parti İl Başkanları Kocasinan Belediyesinde Bir Araya Gelerek Bayramlaştı.

Siyasi Parti İl Başkanları Kocasinan Belediyesinde bir araya gelerek bayramlaştı.

Kocasinan Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma programına, siyasi partilerin İl Başkanları bir araya geldi. Bayramlaşma törenine AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, AK Parti milletvekilleri Taner Yldız, Ahmet Öksüzkaya, Mustafa Elitaş, CHP İl Başkanı Enver Özdemir, DSP İl Başkanı Mehduh Taşkın, MHP İl Başkan Vekili Emrullah Benk, BBP İl Başkanı Gülbeyi İbiş, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Bekir Yıldız ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti milletvekillerinden Taner Yıldız, bayramlaşma esnasında yaptıkları açıklamada, böyle bir organizasyonun diğer illere de örnek olmasını gerektiğini belirterek, bu birliktelik ile karşılıklı görüş alışverişi ve ortak bir paydada buluşulabileceğinin göstermesi açısından önemli olduğunu vurguladı. Yıldız, ''Farklı görüşleri temsil eden siyasi partilerin burada bir araya gelmesi son derece faydalı bir davranış ve bir dayanışma ortamı var. Huzurlu ve güvenli bir gelecek için buradayız. Parti milletvekilleri de bu bayramlaşma töreninde parti il başkanları ile bir araya gelerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunabiliyor ve faydalı bir organizasyon oluyor'' dedi.

Son yaşanan gazeteci saldırısına da değinen Taner Yıldız, yaşanan olayı kınadıklarını belirterek, basın özgürlüğünün vazgeçilmez bir özgürlük olduğunu belirterek, gazetecilerin can ve mal güvenliğinin sağlanması gerektiğini vurguladı.

(İA-SE-Y)

21.12.2007 13:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title