Haberler

Kayseri'de MHP'nin ilçe kongreleri hafta sonu yapılacak

Güncelleme:

MHP Kayseri İl Bakanı Serkan Tok, ilçe kongrelerinin hafta sonu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun şekilde yapılacağını bildirdi.

Mhp Kayseri İl Bakanı Serkan Tok, ilçe kongrelerinin hafta sonu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uygun şekilde yapılacağını bildirdi.

Tok, kentteki bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, 16 ilçenin kongresini 15 ve 16 Ağustos olmak üzere 2 günde tamamlayacaklarını belirtti.

Kongrelerin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşeceğine vurgu yapan Tok, şunları kaydetti:

"Kayseri'de bulunan 16 ilçe teşkilatının kongresini Allah'ın izniyle 2 gün içerisinde gerçekleştireceğiz. Kıymetli büyüğümüz genel başkanımızın 14 Mart 2021'de yapacağı büyük kongrede Kayseri teşkilatı olarak yanında yerimizi alacağız. O nedenle cumartesi 8, pazar 8 kongre olarak Kovid-19 tedbirlerine uygun bir şekilde genel merkezimizin talimatları doğrultusunda gerçekleştireceğiz. Cumartesi günü, Melikgazi, Pınarbaşı, Bünyan, Sarız, Sarıoğlan, Akkışla, Özvatan ve Hacılar teşkilatlarımız kongrelerini gerçekleştirecek. Pazar günü de Kocasinan, Talas, Yahyalı, İncesu, Felahiye, Tomarza, Yeşilhisar ve Develi teşkilatlarımız kongrelerini gerçekleştirilecek. Genel başkanımızın talimatı da kongrelerimizin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşmesidir. Kongreler tek adayla gerçekleştirilecektir. Kongreler cumhur ittifakının kurallarına ve ruhuna uygun şekilde gerçekleştirilecek. Kovid-19 salgını nedeniyle girişlerde ateş ölçülüp maske dağıtılacak ve fiziki kurala dikkat edilecek. İnsanlarımızın zarar görmemesi için sadece kongrelerin delegelerle gerçekleşmesi amacı güdülüyor."

Toplantıya, MHP Kayseri Milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy ile ilçe başkanları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri 14 Mart MHP Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title