Haberler

Kayseri'de Kilise Binasında Oy Kullanıldı

Kayseri'de halen spor salonu olarak kullanılan Kiçikapu semtindeki tarihi Aya İrini Kilisesi'nde milletvekili seçimi için oy kullanıldı.

Kayseri'de halen spor salonu olarak kullanılan Kiçikapu semtindeki tarihi Aya İrini Kilisesi'nde milletvekili seçimi için oy kullanıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri 1'inci sıra adayı Taner Yıldız da " Söz milletin" diyerek oyunu Kayseri'de bir ilköğretim okulunda kullandı.

Melikgazi İlçesi Kiçikapu Semti'ndeki Cumhariyet Mahalllesi Tennu Sokak'da bulunan 1836 yılında yapılman, halen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından antrenman salonu olarak kullanılan Aya İrini Kilisesi binasındaki 1076 numaralı ve 77 seçmenli sandıkda, seçmenler günün erken saatlerinden itibaren oy kullanmaya başladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, milletvekili adayları Yaşar Karayel, Pelin Gündeş Bakır ve AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile birlikte Besime Özderici İlköğretim Okulu'nun 2'nci katındaki 1006 no'lu sandıkta oy kullandı. Plastik, şeffaf sandığı bir süre inceleyen ve sıranın kendisine gelmesi için bir süre bekleyen bakan Yıldız, "Yeter artık söz milletin. İstikrarın sürmesi, ülkemizin büyümesi için oyumuzu kullanıyoruz"dedi. MHP 1'inci sıra adayı Yusuf Halaçoğlu da oyunu Yıldırımbeyazıt Mahallesi, Saffet Arıkan Bedük İlköğretim okulundaki 1657 nolu sandıkta oyunu attı.

OE, DÖ - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title