Haberler

Kayseri'de Bıçakla Yaralama

Kayseri'de Kapıcılık Yapan Bir Vatandaş, Psikolojik Rahatsızlığı Olduğu İddia Edilen Bir Kişi Tarafından 6 Yerinden Bıçaklandı. Yaralanan Kapıcı, Jandarma Ekipleri Tarafından Hastaneye Kaldırıldı.

Kayseri'de kapıcılık yapan bir vatandaş, psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen bir kişi tarafından 6 yerinden bıçaklandı. Yaralanan kapıcı, jandarma ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Edinilen Bilgiye göre, Melikgazi İlçesi Mimsin Mahallesi'nde kapıcılık yapan Haydar A., aynı mahallede ikamet eden ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Gürbüz Y. tarafından 6 bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Yaralı Haydar A., ambulansın gelmesi beklenilmeden Mimsin Jandarması ekipleri tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sırtından, bacağından ve yüzünden aldığı darbelerle ağır yaralanan Haydar A., daha sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Şizofren olduğu iddia edilen Gürbüz Y. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(YS-SE-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title