Haberler

Kayseri'de Asansör Faciası

Kayseri'de Bir Lokantada Asansör Faciası Yaşandı. Aşçı Olarak Çalışan Bir Kişi Lokantanın İçerisinde Bulunan Asansöre Sıkışarak Ağır Yaralandı.

Kayseri'de bir lokantada asansör faciası yaşandı. Aşçı olarak çalışan bir kişi lokantanın içerisinde bulunan asansöre sıkışarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Melikgazi ilçesi İnönü Bulvarı üzerinde bulunan bir restoranda meydana gelen olayda, aşçı olarak çalışan Yaman O. (32) isimli şahıs, restoran içerisinde bulunan asansöre bilinmeyen bir sebepten dolayı sıkıştı. Olay yerine çağırılan itfaiye ve sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi ile sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarılan Yaman O., ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında restoran çalışanları, arkadaşlarının durumu karşısında sinir krizleri geçirdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yaman O.'nun durumunun ciddi olduğu bildirildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

(SE-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title