Haberler

Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Bitlis'te

Bitlis Belediyesi'ni Kardeş Belediye İlan Eden Kayseri Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki, Bitlis'e Gelerek Çeşitli İncelemelerde Bulundu.

Bitlis Belediyesi'ni kardeş belediye ilan eden Kayseri Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki, Bitlis'e gelerek çeşitli incelemelerde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Cemal Taşar ile birlikte Bitlis'e gelen Özhaseki, önce Bitlis'in meşhur yemeği olan büryanı yedi. Daha sonra Bitlis'in çeşitli mahallelerinde incelemelerde bulunan Özhaseki, Bitlis'e yapacağı destekleri konusunda detaylı bir çalışma içerisinde gireceklerini söyledi. Bitlis'in tarihi dokusuna hayran kalan Özhaseki, özellikle derenin şehir merkezinde geçmesinin büyük bir şans olduğunu vurguladı. Kayseri'de böyle bir suyun kent merkezinden geçmesi için yaklaşık 60 milyon YTL'lik bir yatırım yapacaklarını ifade eden Özhaseki, "Sizin kent içerisinden geçen iki suyunuz var. İyi değerlendirirseniz, gelişiminiz de erken ve farklı olur" dedi.

Özhaseki, Bitlis'teki çalışmaları hakkındaki detaylı bilgileri de akşam düzenleyecekleri bir basın toplantısında açıklayacaklarını söyledi.

(Yİ-MET-Y) 02.06.2008 19:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title