Haberler

Kayseri Basınında Bugün

Hakimiyet: AK Parti'nin kalesi olarak bilinen Kayseri'de sürpriz yaşanmadı. AK Parti 7, MHP ve CHP 1'er milletvekili çıkardı.

Kayseri'de yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HAKİMİYET: "Seçimde sürpriz olmadı" AK Parti'nin kalesi olarak bilinen Kayseri'de sürpriz yaşanmadı. AK Parti 7, MHP ve CHP 1'er milletvekili çıkardı.

GÜNDEM: "AK Parti Türkiye'nin partisi" Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Seçim sonucunda 12 Eylül referandumunda Türkiye'nin haritasını bölmek isteyenlerin referandum haritaları değişti" dedi.

KENT HABER: "Muhalefet konuştu: başaramadık" Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından MHP ve CHP il başkanları seçim sonuçlarını ve partilerinin durumlarını değerlendirdi.

STAR HABER: "Karşılıksız aşk intiharı" Mimarsinan Mahallesinde 19 yaşındaki genç, aşık olduğu kızdan karşılık bulamayınca intihar etti.

ANADOLU HABER: "Sözümüzü tuttuk" Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, seçim sürecinde ortaya koydukları söylemleri sürdürdüklerini ve şimdiye kadar verdikleri sözleri tuttuklarını belirtti.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title