Haberler

Kayseri Bakan Özhaseki, " Ülkemizin Sınırlarını PKK'lı Köpeklerden Temizliyoruz "-1

Bakan Özhaseki, " Ülkemizin sınırlarını Pkk'lı köpeklerden temizliyoruz "

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ABD'nin PKK konusunda Türkiye'nin niyetini anladığını belirterek " PKK'nın sesi adeta kesildi. ABD' de niyetimizi ve kararlılığını anladı ve Münbiç'i boşaltıyorlar. Ülkemizin sınırlarını PKK'lı köpeklerden temizliyoruz" dedi. Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili olarakta, " Bilirsiniz, tesbihin başında bir imame olur, imameyi koparırsanız tesbih dağılır. O nedenle işleri güçleri Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığından indirmek" diye konuştu.

Kayseri'nin İncesu ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İncesu Sosyal Yaşam Merkezi açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve ilçe sakinleri katıldı.

Mehmet Özhaseki İncesu Sosyal Yaşam Merkezinin açılışında konuşmasına " Tarlada izimiz, harmanda gözümüz var" diyerek başladı. AK Partinin hizmetlerinin geçmişteki hükümetlerle kıyaslanmayacak kadar fazla olduğunu söyleyen Özhaseki, " Siyaset hizmet için yapılır. Biz bu ülkeye 2002'Den bu yana elimizden geldiği, gücümüz yettiğince hizmet ediyoruz. Sadece hizmet etmekle kalmadık. Vesayet rejimini kaldırdık. Cenabı Hak bu millete Recep Tayyip Erdoğan gibi yiğit bir adam gönderdi. Bu vesayetçileri toprağa göndü. İnanç hürriyetine inanmayanlar ülke insanına hayatı zindan etmişlerdir. Şimdi seçim döneminde CHP'liler mevlid okutuyor. Kuran ve dua okuyor. İnşallah samimilerdir. Seçimden sonra da devam etsinler. Hidayetleri daim olsun. Allah'tan bunu dileyim." şeklinde konuştu.

PKK'nın çeşitli isimlerle dış güçlerle birlikte hareket ederek 23 ili Türkiye'den koparak öz yönetim ardından da devlet kurmaya kalkıştığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ana muhalefet partisinin PKK destekçisi HDP' ye kolkanat gerdiğini belirterek şöyle konuştu:

" Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da PKK uzantısı partilerin belediyeleri hizmet yerine devletin milletin paralarını toplayıp kandile göndermenin peşindeydi. Devletimizin hükümetimizin kararlı mücadelesiyle yurt içi ve sınış harekatlarla PKK'nın sesi kesildi. ABD'de bizim niyetimizi ve kararlılığımız anladı. Şimdi Münbiç'i boşaltacaklar. Ülkemizi sınırlarımızı bu PKK'lı köpeklerden temizliyoruz. FETÖ'cüler de 15 Temmuz'da düşman oldukları, islami bir teşkilat olmadıkları PKK gibi dışa bağlı oldukları, acımadan vatandaşlarımızı, meclisimizi bombaladıklarını herkes gördü ve anladı. Bu ne Allahsızlık, kitapsızlıktır. ABD ile yüz göz olduk. Bunların hepsini oynatan ABD. Türkiye'nin başına çorap örenleri dertleri Gezi, Cumhuriyet mitingleri, 15 Temmuz gibi olaylarla bizi, ülkemizi yıkmaktı. Ama önce millet, sonra yiğit lider Recep Tayyip Erdoğan buna mani oldu. Bizi, kanımızı, inancımızı sevmiyorlar. Onlarla biz ayrı dünyayız. Dışarıdakileri anlayamıyoruz ama içimizdeki CHP'lilere anlayamıyoruz. CHP'liler aklımızla alay ediyorlar. Bilirsiniz, tesbihin başında bir imame olur, imameyi koparırsanız tesbih dağılır. O nedenle işleri güçleri Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığından indirmek. Cumhurbaşkanı ile külliye ile uğraşıyorlar. Sanki Cumhurbaşkanı o külliyeyi alıp götürecek veya çocuklarına bırakacak. Bu devletin bir itibarı, bir şerefi ve bir onuru var. Cumhurbaşkanımız da devletimizi temsil ediyor. Ne yapalım yani! Cumhurbaşkanımızı tarifeli uçağa mı bindirelim"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title