Haberler

Kayseri Bakan Özhaseki: Mızıkçılık Yapıp Kendilerini Aradan Sıyırmaya Çalışıyorlar

Bakan Özhaseki: Mızıkçılık yapıp kendilerini aradan sıyırmaya çalışıyorlarKOCASİNAN Belediyesi tarafından düzenlenen "Kuşçu Tatil Köyü Tanıtımı ve Olta Balıkçılığı Günleriö etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, referandum sonrası muhalefetin seçim sonuçlarına...

Bakan Özhaseki: Mızıkçılık yapıp kendilerini aradan sıyırmaya çalışıyorlar

KOCASİNAN Belediyesi tarafından düzenlenen "Kuşçu Tatil Köyü Tanıtımı ve Olta Balıkçılığı Günleriö etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, referandum sonrası muhalefetin seçim sonuçlarına itiraz ettiğini belirterek, "Mızıkçılık yapıp kendilerini aradan sıyırmaya çalışıyorlarö dedi.

Kuşçu Mahallesinde düzenlenen etkinliğe Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte konuşan Bakan Özhaseki, Belediye Başkanlığı döneminde Kuşçu Barajının yapımı için defalarca Ankara'ya gittiğini belirterek, "Neticesinde kamunun cebinden beş kuruş çıkmadan bu barajı gerçekleştirdik. Şükürler olsun bugün bu etkinlikleri yapabiliyoruz. İnsanoğlunun dinlenmeye ihtyacı var. Kayseri'de herkes hem yaz hem de kış etkinliklerinden yararlanabiliyorö ifadelerini kullandı. Sözlerini sürdüren Özhaseki şöyle k onuştu:

"Yerel yönetimler üzerine düşenlerini yaptıktan sonra gayretli olan insanlarda şehri ileriye götürürler. Yerel yönetimlerin gayretiyle kalkınan şehirler çok azdır. Bunun örneklerinden birisi de Kayseri'dir. Kayseri'de yapılan çalışmalarda bütün arkadaşlarımızın emeği vardır. Bunu ben tek başıma yapmadım. Bizler çalışıp gayret edeceğiz. Ülkemiz aslında zor günlerden geçiyor. Gittiğim Ankara'da da Türkiye en önemli günlerini geçiriyor. O teröristlerin bombalarını patlatmasını önlemek için çalışmalar yaptık. Onun dışında bu ülkede ihtilal yapılmak istendi. Şehit ve gazilerimiz oldu. Bir PKK belası vardı. Onlar gebertildi. Şimdi şehirlerde etkinlik yapamıyorlar. Paçavralarını bayrak diye asamıyorlar. Sınır ötesinde öbek öbek kaldılar. Onlarda inşallah bitecek. Teröristleri temizlediğimiz gibi oradaki vatandaşlarımızın yarasını sarmaya çalışıyoruz. Son 1 yıl içinde özellikle Avrupa'da Türkiye'de düşmanlık edenlerin çirkin yüzlerini ve ekonomik baskıyla yapmak istediklerini gördük. Allah bizlerin huzuru bozdurmasın.ö

Referandum sürecine değinen Özhaseki, "Kısa bir süre önce referandumu atlattık. Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonra (Biz yüzde 51 ile hükümeti seçeceğiz) dediniz. İnşallah bundan sonra böyle olacak. Bundan sonra darbe dönemleri olmayacak. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Yenilince mızıkçılık edenlere bakmayın. 100 sandığa itiraz var. Hepsinin içinde 250 oy olsa 2 bin 500 ediyor. Mızıkçılık yapıp kendilerini aradan sıyırmaya çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Kocasinan Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
title