Haberler

Kayseri - Bakan Özhaseki?den Fetö Değerlendirmesi: ? Şeytan Bunların Yanında Masum Kalıyor?

Bakan Özhaseki'den FETÖ değerlendirmesi: ' Şeytan bunların yanında masum kalıyor' (2)

"ALLAH MEHDİNİZİN BELASINI VERSİN"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Akkışla ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Kadın ve Gençlik Merkezi'nin açılışına katıldı. Özhaseki bunada yaptığı konuşmada, FETÖ/PDY terör örgütü soruşturmasında gözaltına alınan askerlerin ifadelerinde FETÖ'yü 'Mehdi' olarak gördüklerini söylediklerini belirterek, "Allah mehdinizin belasını versin" dedi.

Türkiye'nin zor bir coğrafyada olduğunu belirterek, "Başka zorluklarımız da var. Müslüman Türk milleti olmak başkaları için tehdit olarak algılanıyor. Millet olarak yaptığımız misyon başkaları için tehdit olarak algılanıyor. 15 Temmuz'da umulmadık bir yerde içimizden gördüğümüz bir kalleşlik, bir şerefsizlik var. Hırsız içerideyse kapı kilit tutmazmış. Çok kibar sima ile 'biz sizin çocuklarınıza talibiz, çocuklarını okutacağız, Afrika'da okullar açacağız' diye hepimizi kandırdılar. Kandırmadıkları adam çok az. Ama bunu gizli bir amaç için yapıyorlar. Bunu FETÖ denen şizofren için yapıyorlarmış. 17/25 Aralık'ta bunlar bazı bakanlar ve belediye başkanları hakkında çalışmalar yaparak hükümeti devirme operasyonu yaptılar. Türkiye'nin en büyük iş adamlarına ve mal varlıklarına el koymaya kalktılar. Daha sonra kasetler ortaya çıktı. Bazı siyasileri kendi otellerine çağırıp röntgenlediler. Böyle yapılır mı? Allahsız, kitapsızlar. Bu yapılanlar ne İncil'de ne de Tevrat'ta vardırö diye konuştu.

FETÖ örgütünün işleyişindekilerin alt kademesi ibadet, orta kademesi ticaret ve üst kademesi ise ihanet peşinde olduğunu söyleyen Bakan Özhaseki, 'Bunlar öyle şizofren yapı ki yapılan sorgulamalarında 'neden vurdunuz' şeklindeki sorulara, 'Ne güzel cennete gittiler' diyorlar. 'Sen neden vurdun' diye sorulduğunda 'Ben de cennete gideceğim. Mehdi öyle dedi' diye cevap vermişler. Sizin de, mehdinizin de Allah belasını versinö diye konuştu.

"BU YAPI SENELERCE BİZİ KANDIRMIŞ"

Konuşmasında, "15 Temmuz'da bunlar amacına ulaşsaydı, ülkenin güneydoğusunu koparırlardı" diyen Özhaseki, "Bu yapı senelerce bizi kandırmış. Allah bizi affetsin. Liderimize uzun ömür versin. Bundan sonra tehdit olabilir. Bunlar başarılı olsaydı ülkenin güneydoğusunu koparırlardı. Irkçı yapı ortaya çıkarıp bir devlet kurarlardı. Suriye ile birleştirip korkunç planı harekete geçirirlerdi. Uluslararası güç, Sevr'de yapamadıklarını bu girişimle" ifadelerini kullandı.

Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi açılış törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki 'nin yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Hülya Nergis Atçı, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Türkiye Kayseri Akkışla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title