Haberler

Kaymakamlıktan yalnız yaşayan kadına yardım eli

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta maddi zorluklar içinde tek başına yaşayan kadının tüm ihtiyaçlarının Dulkadiroğlu Kaymakamlığınca karşılandığı bildirildi.

Kahramanmaraş'ta maddi zorluklar içinde tek başına yaşayan kadının tüm ihtiyaçlarının Dulkadiroğlu Kaymakamlığınca karşılandığı bildirildi.

Dulkadiroğlu Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, maddi zorluklar içinde olduğunu iddia eden Ümmühani Üçgül'ün evinin ziyaret edildiği ve aciliyet gerektiren bir durumunun olmadığı, gerekli yardımların da yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Vatandaşımız şuan normal denilebilecek bir evde uzun bir süreden beri yaşamaktadır, ayrıca evinin düzeninde hiçbir değişiklik ve olumsuz durum görülmemiştir. Eşyalarından hiçbirisi dışarıda ve açıkta değildir. Adı gecen vatandaşımız her ay Dulkadiroğlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfımızdan 805 lira engelli aylığı almaktadır. ve ayrıca yardım açısından vakfımızda A yardım kategorisinde bulunan vatandaşlarımıza iki ayda bir 600 lira nakdi yardım yapılmaktadır. Ayrıca vatandaşımız vakfımızın elektrik tüketim desteği programı ile 2020 tarihinde 900 kilogram kömür yardımı yapılmıştır. Vakfımızca vatandaşımıza 2020 yılı içerisinde şuana kadar yapılan yardımlar aşağıya çıkarılmıştır" denildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title