Haberler

Kaymakamlardan Başkan Can'a Ziyaret

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Gölpazarı Kaymakamı Kadir Duman ve Söğüt Kaymakamı Murat Öztürk, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ı makamında ziyaret etti.

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Gölpazarı Kaymakamı Kadir Duman ve Söğüt Kaymakamı Murat Öztürk, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Nihat Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, konuklarına teşekkür etti. Belediye Başkanı Nihat Can, il ve ilçelerdeki çalışmalar ile hizmetler hakkında fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret hakkında; "İlçe kaymakamlarımız bizleri ziyarette bulundular. Kurum ve kuruluşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde ilk günkü aşkla şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. İlçe kaymakamlarımıza ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" İfadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title