Haberler

Kaymakamdan Müteahhitlere Uyarı

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2007 yılı içerisinde yapılacak işleri görüşmek üzere ilgili birimlerle toplantı yapan Hani Kaymakamı Rıza Gençoğlu, ihaleyi alacak müteahhitleri işlerini iyi yapmaları konusunda uyardı.

KÖYDES Projesi kapsamında 2007 yılı içerisinde ilçeye bağlı köylere götürülecek hizmetler konusunda Köylere Hizmet Götürme Birliği Komisyonu ile bir toplantı yapan Kaymakam Rıza Gençoğlu, az parayla çok iş yapmayı şiar edindiklerini ifade ederek, ''Önümüzdeki günlerde ilçemizde yapılacak işler için ihaleler açılacak. İhaleye bizzat ben başkanlık edeceğim. İhaleyi alacak firma işini iyi yapmalıdır. Yapacağım kontrolde işi iyi olmayan, yarım kalan ve eksik olanlar benden iyi niyet beklemesin. Ona kuruş

koklatmam" dedi.

Köy muhtarları ve vatandaşlardan, işlerin iyi yapılıp yapılmadığını zaman zaman kontrol etmelerini isteyen Gençoğlu, ''Aksayan bir durum görürseniz bana bildirin'' şeklinde konuştu.

(İÜ-EST-GS-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title