Haberler

Kaymakam Yunus Emre Altıner'e Veda Yemeği

Kayseri'nin Yahyalı ilçesine atanan Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner için veda yemeği düzenlendi.

Kayseri'nin Yahyalı ilçesine atanan Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner için veda yemeği düzenlendi.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen yemekte Altıner'in konuşması sırasında duygulu anlar yaşandı.

İlçede 21 aydır görev yaptığını belirten Altıner, "Bu süre içinde Vezirköprü bana çok şey kattı. Kişisel gelişimim için, inançlarım, kültürüm, ananem için çok şey öğrendim. Belki de 14 yıllık meslek hayatımda en derin izler burada kaldı. Yolculuğuma ortak olan, derdimi, kederimi ve acılarımı paylaşan eşime de sizlerin huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis de Altıner'in ilçeden ayrılışının erken olduğunu dile getirerek, "Sayın Kaymakamımızın daha Vezirköprü'ye katacağı çok şey vardı. İşleri yarım kaldı diye düşünüyorum. Başkanlığım süresince birçok kaymakam ile çalıştım ancak sizde şunu gördüm ki koltuktan güç almadınız, koltuğa güç verdiniz. Allah yolunuzu açık etsin." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Altıner'e çeşitli hediyeler verildi.

Programa Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Melih Cöhce, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Çakmak, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Muharrem Davulcu, İlçe Emniyet Müdürü Serhat Koray Yağcı, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekçi, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kurt, MHP İlçe Başkanı Dursun Gülünay, İYİ Parti İlçe Başkanı Salih Gürbüz ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Yunus Emre Altıner Vezirköprü Yahyalı Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title