Haberler

Kaymakam Yüksel, Şehit Yakınları ve Gazilerle Bayramlaştı

Görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Bismil Belediye Başkan Vekili Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel, Kurban Bayramı nedeniyle şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Bismil Belediye Başkan Vekili Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel, Kurban Bayramı nedeniyle şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

İlçedeki şehit yakınları ve gazileri ziyaret eden Yüksel, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini belirterek, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi.

Vatan ve bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyeceklerini dile getiren Yüksel, şöyle konuştu:

"Bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Devletimizin imkanları kendilerinin hizmetindedir."

Şehit yakınları ise kendilerini yalnız hissetmediklerini ve sahipsiz olmadıklarını bildiklerini belirtti.

İlçede ayrıca Kaymakamlık ve Belediye özel bir salonda bayramlaşma programı düzenlendi.

Programa Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Boyacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ersin Erdoğan, İlçe Yazı İşleri Müdür Fahrettin Taymur, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Yüksel, programın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek güvenlik güçleri ile bayramlaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Bismil Güncel Haberler

title