Haberler

Kaymakam Uzan, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, Yeni Mahalle’de vatandaşlarla bir araya geldi.

MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, Yeni Mahalle'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlara Bulanık Belediyesinin devam eden çalışmaları hakkında bilgi veren Kaymakam Uzan, altyapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Uzan. "İlçemizde altyapı sorunu çözülmeden diğer sorunların çözülmesi mümkün değil. Göreve ilk başladığımızda vatandaşlarımızla yaptığımız istişarelerde, bizden altyapı sorununun çözümünü istiyordu. Şu an itibariyle altyapı çalışmalarımızın yüzde 50'si tamamlanmıştır. Altyapı, yol ve su sorunu ilçenin yıllardan beri devam eden en büyük sorunlarıdır. Sıkıntılı işler yapıyoruz. İnanın ilçemiz güzel olacaktır" dedi.

Halkın sorunlarını yerinde dinleme imkanı bulmak için bu tür toplantılara devam edeceğini söyleyen Uzan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"90 kilometre içme suyu hattı, 100 kilometre kanalizasyon hattı var. 4,5 kilometre yağmur suyu hattı ve 15 kilometre su isale hattı projelerimiz var. Yapılan projelerimizde işin yüzde 20'sindeyiz. Kış sezonuna kadar yüzde 50'sini bitireceğiz. İlçe merkezinin sıcak asfaltlanmasını 25 gün sonra başlatacağız. Çünkü esnaflarımız çok sıkıntı çekti. Sokak sağlıklaştırmalarını yapıyoruz. Az personelle çok iş yapıyoruz. Belediyenin araçlarını yeniledik. İlçemizde daha güzel hizmetler olacaktır inşallah."

Vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Uzan, daha sonra buradan ayrıldı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yeni Mahalle Bulanık Muş Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title