Haberler

Kaymakam Türköz'den, Myo Ek Bina İnşaatında İnceleme

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Tosya Meslek Yüksekokulu (MYO) ikinci ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Tosya Meslek Yüksekokulu (MYO) ikinci ek bina inşaatında incelemelerde bulundu.

Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin ile yaptığı incelemelerde, Belediye Başkan Yardımcısı ve Tosya Meslek Yüksekokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş ile Tosya MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Niyazi Gümüş'den bilgiler aldı.

Türköz, incelemeler sonrasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir milletin kalkınmasının eğitim ve öğretimle olur düşüncesiyle örnek bir dayanışma  sergileyen Tosyalı hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Tosya MYO'nun, kısa süre içerisinde eğitim öğretime açıldığını belirtti.

Öğrenciler tarafından oldukça yoğun bir şekilde tercih edilen okulun ikinci bir ek bina ihtiyacının hasıl olduğunu ifade eden Türköz, şöyle konuştu:

"İlk binada olduğu gibi ikinci ek binada da vatandaşlarımızın büyük fedakarlıkları sayesinde, yaklaşık 6 milyon lira maliyetli binanın temelini büyük bir katılımla atmıştık. Hızla yükselen yeni binamız tamamlandığında, binlerce öğrencimiz  kaliteli bir eğitim alarak ülkesine ve milletine hizmet edecek."

Türköz, şehirlerde kalkınmayı başlatan faktörlerin başında gelen üniversite ve MYO'ların bulundukları bölgelere her alanda çok büyük değerler kattığını vurgulayarak, hayırsever vatandaşların katkılarının devam etmesini beklediklerini kaydetti. - Kastamonu

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Türköz Kazım Şahin Tosya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title