Haberler

Kaymakam Perçi Polat Deresi Köylerinde İncelemelerde Bulundu

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Polat Deresi köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Polat Deresi köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Köylerin sorunlarına büyük önem verdiklerini belirten Kaymakam Perçi, " Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel İdare kaynakları ile Suşehri'ne bağlı köylerin alt yapı sorunlarını en kısa sürede yapılacak istişare toplantıları ile çözüme kavuşturmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sorunları yerinde tespit için köylerimizi gezip muhtarlarımızla birlikte görüşüp istişare yapıyoruz bu bağlamda Polat Deresi üzerinde bulunan Eskiköy, Taklak, Karacaöğren, Yoncalı, Kemallı, Polat ve Kavşut köylerimizi gezdik. Köylerimizdeki eğitim durumu hakkında okulu bulunan yerleri de gezerek çocukların eğitim durumları ve öğretmenlerle görüştük. Köy camilerinde de yaptığımız incelemelerde cami imamları ile görüşüldü. Hedefimiz daha da yaşanabilirlik sürecinde köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız ve çocuklarının en iyi şekilde hayatlarını daim etmeleridir. Devletimiz bizleri bunun için görevlendirmiştir" dedi.

Kaymakam Kadir Perçi'ye incelemelerinde İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı ve Suşehri Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Tevfik Coşkun eşlik ettiler. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Kadir Perçi Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title