Haberler

Kaymakam Pekmez'den Görele Devlet Hastanesi Başhekimi'ne Takdir Belgesi

Güncelleme:

Giresun'un Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, Görele Devlet Hastane Başhekimi Op. Dr. A. İbrahim Ulusoy'u takdir belgesi ile ödüllendirdi.

Giresun'un Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, Görele Devlet Hastane Başhekimi Op. Dr. A.İbrahim Ulusoy'u takdir belgesi ile ödüllendirdi.

Akçakoca Kaymakamlığı görevine atanan Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, Görele'de görev yaptığı 3 yıllık sürede birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğu Görele Devlet Hastane Başhekimi Op. Dr. A.İbrahim Ulusoy'a hizmetlerinden ötürür teşekkür etti.

Pekmez "Çalışkanlığı, arzusu, bilgi ve becerileriyle örnek teşkil eden, yaptığı hizmetler, yatırımlar ve projelerle Görele Devlet Hastanesi'nin bölgemiz de yükselen bir yıldız olmasına vesile olan hastane başhekimimiz Op. Dr. A.İbrahim Ulusoy'u üstün başarılarından dolayı takdir belgesi ile onurlandırıyorum. Op.Dr. A. İbrahim Ulusoy 'un öncülük ettiği bu başarı grafiğinin gittikçe yükseleceğini, sağlık alanında hizmet ağının bölgemizde daha iyi seviyelere geleceğini temenni ediyorum. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar, sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Hastane Başhekimi Op. Dr. A. İbrahim Ulusoy ise takdir belgesi ile ödüllendirilmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek "Görele Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yaptığım süreçte Görele Kaymakamımız ile çalışmaktan onurlandım ve şeref duydum. Kaymakamımız Aykut Pekmez Bey her an madden ve manen yanımızda olarak, bizlere hep destek olmuş, çalışmalarımızda bizleri bir an bile yalnız bırakmamış, bölgemizde yaptığı üstün gayretli çalışmaları ile bizlere örnek olmuştur. Tüm hastane personelim ve Görele halkı adına kendilerine şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aykut Pekmez Giresun ulusoy Görele Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title