Haberler

Kaymakam Özkan'dan operasyon birliklerine ziyaret

Güncelleme:

Bitlis'in Tatvan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, "Kıran 8" Operasyonuna katılan birlikleri ve operasyonu yöneten Bitlis il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey'i Çeltikli Jandarma Karakolundaki karargahında ziyaret etti.

Bitlis'in Tatvan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, "Kıran 8" Operasyonuna katılan birlikleri ve operasyonu yöneten Bitlis il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey'i Çeltikli Jandarma Karakolundaki karargahında ziyaret etti.

Tatvan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, "Kıran 8" Operasyonunu kapsamında Bitlis il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey'i Çeltikli Jandarma Karakolundaki karargahında ziyaret etti. Kaymakam Özkan, zor arazi koşullarına rağmen kararlılıkla operasyonu sürdüren birliklere başarılar dileyerek Tuğgeneral İlbey'i tebrik etti. Operasyon birliklerine seslenen Kaymakam Özkan, "Bu zor ve devasa coğrafyada böylesine inançlı bir faaliyeti ancak kahraman Türk ordusu ve kahraman Türk jandarması icra edebilir. Sizler bu milletin yüreğindeki cesaretin vatan toprağına yansıyan birer nişanesisiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

"Bu hainleri bitireceğiz"

Operasyon alanına giden yollar üzerinde bulunan köylere de uğrayan Kaymakam Özkan, köylülerin davetini kırmayarak evlerine misafir oldu. Köylülerle sohbet eden Kaymakam Özkan, Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Sayın İçişleri Bakanımızın direktifleri ile yürütülen bu operasyonların, hainlerin inlerine girene kadar devam edeceğini ifade ederek, "Bu hainleri bitireceğiz. Vatan toprağında bu hainlerin bıraktığı her iz ecdadın yüreğinde açılan bir yara demektir. Eğer ecdadın ruhu şad olacaksa, biz bu kutsal vatan topraklarını bu hainlere dar edeceğiz. İnşallah hep beraber el ele mücadele ederek geleceğe huzurlu bir coğrafya ve müreffeh bir vatan bırakacağız." şeklinde konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Özkan Tatvan Bitlis Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title