Haberler

Kaymakam Kaya, İftara Konuk Oldu

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, iftarda ilçedeki bir aileye konuk oldu.

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, iftarda ilçedeki bir aileye konuk oldu.

Hürriyet Mahallesi sakinlerinden Kavcı ailesini ziyaret eden Kaya ve beraberindeki İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk ile eşleri, evlerine konuk olduğu aileyle iftar yaptı.

Kaya, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayının rahmet, bereket, yardımlaşma, paylaşma, kaynaşma ve gerçekten kardeş olma ayı olduğunu belirtti.

Ramazan ayında fırsat buldukça vatandaşların iftar sofralarına konuk olmaya gayret ettiğini ifade eden Kaya, vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Sohbet etmek, istek ve sıkıntılarını dinlemek, daha yakından ilgilenmek için vatandaşlarla sürekli bir araya gelmeye özen gösterdiğini aktaran Kaya, "Vatandaşlarımızla iftar açmak onlarla sohbet edip sorunlarını dinleyip çare bulmaya çalışıp, dertleşmek bize ayrı bir huzur veriyor. Bu ramazan ayında özellikle ailelerimizin evlerine konuk olup onlarla aynı sofrada iftar yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştireceği günlere vesile olmasını temenni eder, milletimizin ve Lüleburgazlıların ramazan ayını bir kez daha kutlarım." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hürriyet Mahallesi Lüleburgaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title