Haberler

Kaymakam Kadir Yurdagül: Çocuklarımız, Nitelik Bakımından Daha İyi Noktalara Taşınmalı

Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, ilçedeki okul müdürleriyle değerlendirme toplantısı yaptı.

Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, ilçedeki okul müdürleriyle değerlendirme toplantısı yaptı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Yurdagül, okullarda öğretimin yanı sıra çocuklara verilecek eğitimin de son derece önemli olduğunu söyledi.

Kaymakam Yurdagül, "İnternet üzerinden verilen ödev ve projeler yerine, öğrencilerin öğretmenler rehberliğinde sınıf ortamında ve yaparak, yaşayarak bu tür faaliyetlere yer verilmesi öğrenciler açısından daha uygundur. İnternet, cep telefonu ve benzeri sosyal medya araçlarının öğretmen ve veli kontrolünde kullanılması, öğrencilerin ders dışı faaliyetlerinde okuma alışkanlıklarına daha fazla yer verilmesi üzerinde durulmalıdır. Çocuklarımızın nitelik bakımından daha iyi noktalara taşınması için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Tabi ki aile de okul ile iletişimini koparmamalıdır. Öğrencilerin motivasyonlarının arttırılması, daha kaliteli bir eğitim alması, sosyal ve kültürel yaşantıların zenginleştirilmesi, sağlıklı ve zinde yaşamlarının olması, çağın gelişimlerini takip edebilmeleri ve özellikle dezavantajlı çocukların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda okul müdürleri ve öğretmenlerin daha duyarlı olması gerekiyor" dedi.

Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ginyas Kaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Ertaş ve ilçede bulunan okul müdürlerince, ilçede bulunan ortaokullarda ve liselerde yapılan deneme sınavlarıyla ilgili değerlendirme yapılmasıyla sona erdi.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çavdarhisar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title