Haberler

Kaymakam Eğitimciler İle Piknikte Buluştu

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamı Tahir İğde, "Bahar Pikniği " kapsamında eğitim camiasını bir araya getirdi.

Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyareti sonrasında okulun arka bahçesindeki mesire alanında düzenlenen pikniğe Hani ilçe kaymakamı Tahir İğde'nin yanı sıra Hani İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Ergül, İlçe Emniyet Amiri Bekir Büyükağaççı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, Şube Müdürleri M. Şerif Yılmaz, Tezer Güner, Diyarbakır Çelebi Eser Ortaokulu ve Hasanpaşa Ortaokulu, Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür ve idarecileri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya tarafından organize edilen, 'Bahar Pikniği'nin amacının eğitimcileri bir araya getirmek ve kaynaşmalarını sağlama olduğu belirtildi. Kaya, bu yıl ilk kez düzenlenen pikniğe katılım gösterenlere teşekkür etti.

Davetlilere yer sofrasında hazırlanan kebap, çoban salatası, ayran ve içecek ikram edildi. Yemeğin ardından kendilerini yeşil çimlerin üzerine atan eğitimciler enerji depoladı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title