Haberler

Kaymakam Dundar, Güvenlik Korucuları ile İftarda Buluştu

Çaldıran Kaymakamı Tekin Dundar, kentte görev yapan güvenlik korucuları ile iftarda bir araya geldi.

Çaldıran Kaymakamı Tekin Dundar, kentte görev yapan güvenlik korucuları ile iftarda bir araya geldi.

İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başladı.

Programda konuşan Kaymakam Dundar, hiçbir hıyanete, hiçbir terörist unsura yer ya da yaşama imkanı verecek durumda olunmadığını söyledi.

Dundar, "Bu ülke, bu topraklar, yaşadığımız köyler ve mahalleler, sizlerin, bizlerin, hepimizin. Buralarda hiçbir hıyanete, hiçbir terörist unsura yer ya da yaşama imkanı verecek durumda değiliz. Tüm güvenlik kuvvetlerimiz, devletimizin bütün imkanlarını sonuna kadar kullanarak bu hainler ile mücadele edecek." ifadelerini kullandı.

Bugün pek çok noktada Hakkari'de, Çukurca'da, Faraşin'de, Tendürek'te ve Kato'da büyük mücadelenin devam ettiğini belirten Dundar, şunları aktardı:

"Güzel sonuçlar alıyoruz, bu arada istemesek de şehitlerimiz oluyor. Şehitlerimizi buradan bir kez daha rahmetle anıyorum. Şehitlerimiz bu toprakların mühürleridir. Onları da gönlümüzde, yüreğimizde sonsuza kadar yaşatacağız. Emanetlerini de her zaman başımızın üzerinde taşıyacağız. Devlet olarak onların üzerine kol kanat gereceğiz. Bu vesileyle ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyor, yaklaşan Kadir Gecenizi kutluyorum. İnşallah selamet üzere aileniz ve sevdiklerinizle bayrama kavuşmanızı ve güzel bayramlar geçirmenizi diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Çaldıran Politika Güncel Haberler

title