Haberler

Kaymakam Çelik: Muhtarlar, Sorunların Çözümünde Köprü Vazifesi Yapmaktadır

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde 5 mahalle muhtarı ve 35 köy muhtarı, Kaymakam Musa Kazım Çelik başkanlığında Altıntaş Gençlik Merkezi Salonu’nda yapılan toplantıda bir araya geldi.

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 5 mahalle muhtarı ve 35 köy muhtarı, Kaymakam Musa Kazım Çelik başkanlığında Altıntaş Gençlik Merkezi Salonu'nda yapılan toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Emrah Ataselim, Emniyet Amiri Sıraç Karakaya ve kurum amirleri de katıldı.

Kaymakam Musa Kazım Çelik, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Devletimizin köylerdeki önemli temsilcileri olan muhtarlarımız köy ve mahalle sorunlarının çözümünde köprü görevi görmektedir. Muhtarlarımız köylerimizin, sağlık, eğitim,içme suyu, elektrik, altyapı gibi ihtiyaçlarının tespitinde önemli rol oynamaktadırlar. Her konuda muhtarlarımızın yanındayız. Amacımız hep birlikte köylerimizdeki yaşam kalitesini arttırmaktır" ifadelerini kullandı. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kazım Çelik Karakaya Altıntaş Kütahya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title