Haberler

Kaymakam Avcı, Milli Atlet Sezgin Ataç'ı ziyaret etti

Güncelleme:

MUŞ (İHA) – Muş'un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ertuğrul Avcı, Milli Atlet Sezgin Ataç'ı (23) evinde ziyaret ederek başarılarının devamını diledi.

Varto ilçesinin Kalecik köyünde dünyaya gelen Şahin Ataç'ın 6 çocuğundan biri olan İstanbul Büyükşehir Belediye spor Kulübü sporcusu ve Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde beden eğitimi öğretmenliği yapan Sezgin Ataç, 2020 Vodafon Yarım Maratonunda 1 saat 3 dakika 16 saniyede hem genel klasmanda hem de Türkiye klasmanında kazanan ilk Türk sporcu olarak tarihe geçmişti. Kaymakam Ertuğrul Avcı da milli atletin babası Şahin Ataç'ın evini ziyaret ederek, İngiltere'de yapılacak olan 10 bin metre Avrupa kupası koşusu için Etiyopya'ya gidecek olan Milli Atlet Sezgin Ataç'a başarılar diledi. Burada konuşan Kaymakam Avcı, Ataç'ın başarılı bir sporcu olduğunu ve desteklemeye devam edeceklerini belirterek, "Ülkemizi uluslararası alanda başarı ile temsil etti. Maddi ve manevi her türlü desteği vereceğiz. Yanındayız. Sevdiğimiz bir aile, tanıdığımız bir aile, sağ olsun babaları çok güzel gençler yetiştirmiş. Bugün Sezgin Ataç kardeşimizin evinde misafir olduk. Kendisi Etiyopya'ya kampa gidecek. Gitmeden önce burada olduğunu öğrendik ve kendisini ziyaret etmek istedik. Ben öncelikle başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. 15 ülkede bugüne kadar ülkemizi temsil etti. Şu an hala da temsil etmeye devam ediyor. Ülkemizi dünyada temsil ettiği ve değerli ailesinin de böyle bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Varto'dan milli bir aletin çıkması bizi ayrıca duygulandırdı. Ben Sezgin'i Varto'nun gururu olarak görüyorum. İnşallah o başarıların üstüne başarılar ekleyerek gençlerimize de spor anlamında örnek olacak" dedi.

Kaymakam Ertuğrul Avcı'nın yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getiren Sezgin Ataç ise "Kaymakam Bey beni ve ailemi ziyarete geldi. Beni çok duygulandırdı. Diyarbakır'da kamptaydım. Bir ara fırsat bulup bir haftalığına eve geldim. Etiyopya'da iki aylık bir kampımız var. Kaymakam Beyi ve ailemi görmeye geldim. Ülkemi, Varto'yu ve Muş'u her yerde göstermek istiyorum. Bu Vartoluların başarısıdır. Diğer arkadaşlarıma da örnek olmak istiyorum. Aileme ve herkese örnek olmak istiyorum. Kaymakam Beyin bize verdiği maddi ve manevi değerden ve destekten dolayı kendisine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Baba Şahin Ataç da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sezgin başarılı bir sporcumuzdur. Ülkeme ve yurduma hayırlı bir evlat yetiştirmişsem bir baba olarak ne mutlu bana" ifadelerini kullandı.

Milli Atlet Sezgin Ataç, Türkiye yazılı formayı Kaymakam Ertuğrul Avcı'ya hediye etti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Etiyopya Varto Muş Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title