Haberler

Kayıplara Karışan Goncagül İçin Umutlar Tükeniyor

Gaziantep'te 47 Gün Önce Yakınlarına Gitmek İçin Evinden Ayrılan ve Bir Daha Dönmeyen 10 Yaşındaki Goncagül'ün Evinde Endişeli Bekleyiş Sürüyor.

Gaziantep'te 47 gün önce yakınlarına gitmek için evinden ayrılan ve bir daha dönmeyen 10 yaşındaki Goncagül'ün evinde endişeli bekleyiş sürüyor.

Kozluca Mahallesi Ubeydullah Sokak'ta ikamet eden Ç. ailesinin 10 yaşındaki kızları Goncagül Ç., Çıksorut Mahallesi'ndeki bir yakınlarının evine gitmek için 15 Mart Cumartesi günü evden ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Uzun bir süredir bulunamayan Goncagül'ün organ mafyası tarafından kaçırıldığını tahmin eden aile, bastırdığı bin adet afişi cadde, sokak ve şehir içi minibüslere astı.

Anne Fatma Ç., kızının bulunması için her gün dua ettiklerini belirterek, "47 gündür gözümüze uyku girmiyor. Kızımın bulunması için her yolu deniyoruz ancak bir türlü kendisine ulaşamıyoruz. Eşim kızımın bulunması için bin adet afiş bastırdı. Umutlarımız tükenmedi ancak bu saatten sonra hayatından şüphe ediyoruz. Allah rızası için kızımın yerini bilenler veya görenler bizlere haber versin" dedi.

Öte yandan Goncagül Ç.'nın küçük kız kardeşi Yeşim Ç. ise kız kardeşini çok özlediğini ancak bulamadıkları için büyük üzüntü yaşadığını belirterek, "Bana ablamı geri getirsinler. Polis ağabeyler ablamı bularak evimize getirsin" diye konuştu.

(HD-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title