Haberler

KAYIP OLARAK ARANIYORDU, ORMANDA CESEDİ BULUNDU

Güncelleme:

ESKİŞEHİR'de geçen şubat ayından bu yana kayıp olarak aranan Emrah Sakarya'nın (29), av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

ESKİŞEHİR'de geçen şubat ayından bu yana kayıp olarak aranan Emrah Sakarya'nın (29), av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis ekiplerince yapılan araştırmaların ardından Sakarya'nın cesedi ormanlık alanda bulunurken, katil zanlısı olduğu tespit edilen Ömer Böyüt (25) ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Katil zanlısı Böyüt'ün av tüfeğiyle başından vurduğu Sakarya'yı sevgilisi Defne U. (35) ile ilişkisi olduğunu öne sürerek kıskandığı için ormanlık alana götürdüğü ve burada öldürdüğü anlaşıldı.

Eskişehir'de oturan Emrah Sakarya, geçen Şubat ayında ortadan kayboldu. Yakınları yaptığı araştırmalarda bir ize ulaşamayınca Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şubesi ekipleri, arkadaşı Defne U.?nun ifadesine başvurdu. Çelişkili ifadeler veren Defne U. üzerine yoğunlaşan polis ekipleri önceki gün olayın cinayet olduğunu ortaya çıkardı. Emniyette yeniden ifadesi alınan Defne U. olayı saklamayacağını belirterek, 'Cinayeti erkek arkadaşım olan Ömer Böyüt, kıskançlık nedeniyle işledi. Olay günü Ömer, beni ve Emrah'ı Mihalgazi yolu ormanlık alana götürdü. Burada her ikimizi de ölümle tehdit etti. Aramızda bir ilişki olup, olmadığını defalarca sordu. Daha sonra da av tüfeği ile Emrah'ın kafasına ateş ederek öldürdü. Beni de kimseye söylememem için tehdit etti' dedi.

CESEDİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Polis ekiplerince Defne U.?nun ifadeleri üzerine yapılan incelemede kayıp olarak aranan Emrah Sakarya'nın cesedi, iz arama köpeklerince ormanlık alanda bulundu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan katil zanlısı Ömer Böyüt ise suçlamaları kabul etmedi. Emniyette işlemleri tamamlanan katil zanlısı Böyüt, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

TÜFEK İNCELEMEYE ALINDI

Katil zanlısı Ömer Böyüt'ün cinayette kullandığı av tüfeği ise Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Eskişehir Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title