Haberler

Kayıp Mirco'nun Cesedi Bulundu

Yaklaşık 5 Ay Önce Kaybolan, 11 Yaşındaki Mirco'nun Cesedi En Sonunda Bulundu.

Almanya?nın Grefrath kenti yakınlarında yaklaşık 5 ay önce kaybolan, savaş uçaklarının yanı sıra binlerce polisin katılımı ile Almanya tarihinin en büyük arama çalışmasına rağmen bulunamayan 11 yaşındaki Mirco'nun cesedi en sonunda bulundu.

Mirco?yu öldürdüğü öne sürülen bir şüphelinin yakalandığı, cinayeti itiraf ederek cesedin yerini gösterdiği açıklandı. Cinayetle ilgili yakalanan şüphelinin Bonn?daki Telekom merkezinde çalışan Schwalmtal'de oturan 2 çocuk babası, 45 yaşında olduğu açıklandı.

Polis cinayeti, bir görgü tanığının olay yerinde Passat marka koyu renkli Volkswagen otomobil gördüğünü söylemesi ve oluşturulan özel ekip sayesinde çözdü. Oluşturulan özel ekip cinayeti işleyen katilin yakalanmadan önce otomobilini Lüksemburg'da birine satmaya çalıştığını belirleyince sonuca gitti.

Alman medyası Mirco?nun cesedinin bulunmasına geniş yer verirken, kayıp çocuğun cinsel tacize uğrayıp uğramadığına dair bilgi verilmedi ancak, ailesinin sürekli doktor kontrolünde tutulduğu açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title