Haberler

Kayıp Manavın Cesedi, Bacakları Kesik Halde Irmakta Varilde Bulundu

Güncelleme:

Bartın'da tekne turu yapan vatandaşların fark ettiği varilin içinden, bacakları kesilmiş ceset çıktı. Cesedin 15 gündür kendisinden haber alınamayan Şükrü Keskin isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi.

Bartın'da, 15 gün önce kaybolan manav Şükrü Kesgin'in (35) bacakları kesilerek varilin içine konulup ırmağa atılmış cesedi bulundu.

CESEDİ TEKNE TURU YAPAN VATANDAŞLAR GÖRDÜ

Bartın'da pazar yerinde manavda çalışan Şükrü Kesgin, 15 gün önce kayboldu. Kesgin'e ulaşamayan ailesi, polise başvurdu. Yapılan aramalara rağmen Şükrü Kesgin bulunamadı. Bugün sabah saatlerinde kentteki Bartın Irmağı'nda tekne turu yapan vatandaşlar, Orduyeri Köprüsü altında varilin içinde bir ceset gördü. Teknede bulunanlar durumu polise bildirdi.

VARİL, VİNCE BAĞLANARAK SUDAN ÇIKARTILDI

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Ekipler, kötü kokuların yayıldığı varildeki cesedi sudan çıkarmak için tekneyle yanına gitti. Varil, yaklaşık 200 metre uzaklıktaki Yalı mevkiine getirildi, ardından kıyıda bulunan vince bağlanarak sudan çıkarıldı.

Kayıp Manavın Cesedi, Bacakları Kesik Halde Irmakta Varilde Bulundu

BACAKLARI, DİZLERİNİN ALTINDAN KESİLMİŞ

Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı ve polisin yaptığı incelemede, kayıp Şükrü Kesgin'e ait olduğu tespit edilen cesedin bacaklarının dizlerinin altından kesilmiş olduğu belirlendi. Kesilen bacakların da varilde olmadığı görüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset, Bartın Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Şükrü Kesgin'in cesedinin Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Link:

İdam gelse neyazar milletin psikolojisi bozuk insanlar mutsuz gelecekten umutsuz

20
7
yanıtYanıtla
Akil:

Ülkenin hali bu sözde müslümanız nerdeyse her mahallede camii yapıldı sonuç ne oldu?

7
13
yanıtYanıtla
hakan:

tam geri zekalsın cami yabılıyo cocuklar kursa gönderilince laiklik elden gidiyeahhh diye anırıyonuz sonra ahlaklı toblum bekliyonuz cocukken verilir ahlak senin gibi andavallara bu yaştan sonra öğretilirmi herşeyi müslümanlığa bağlayacak kadar zavallısınız

yanıt11
yanıt1
Manav:

Günde en az 6-7 cinayet katletme olayı oluyor bu normal değil toplum cinnete doğru gidiyor

17
2
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

İSLAM HOŞGÖRÜ VE MEDENİYET DİNİDİR. :D ULAN BU MANZARALARI GÖREN İŞİD BİLE BİZE HAYRAN KALIR

13
4
yanıtYanıtla
HASAN MALIÇOK:

DİN OLMASINA DİNDE HOŞGÖRÜ VE MEDENİYET NERESİNDE.

yanıt1
yanıt0
DERSİMSİZ:

İSLAMLA NE ALAKASI VAR BUNUN? BELKİ DERSİMLİ BİRİ YAPTI?

yanıt0
yanıt0
Hikmet:

Ne affı, aksine mahkumları tek hücrelik odalra güneş ışığını sadece günde bir saat görcek şekilde besleyelim, böyle katilleri ise hiç beslemeden asalım gitsin. İşte adalet , gönül rahatlığı budur.

14
2
yanıtYanıtla
ayasofya:

akp asamaz aasmaz söz verdiler tutmuyorlar

yanıt4
yanıt2
şekko:

eskidende beleydi , şimdide bele garip olan ne. . . .

2
11
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title