Haberler

Kayıp Liseli Kız, Sevgilisinin Evinde Bulundu

Suat DENİZ/IĞDIR, (DHA) IĞDIR'ın Aralık İlçesi'nde 27 Eylül günü kaybolan lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki kız, bir hafta sonra sevgilisinin evinde bulundu.

Suat DENİZ/IĞDIR, (DHA)

IĞDIR'ın Aralık İlçesi'nde 27 Eylül günü kaybolan lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki kız, bir hafta sonra sevgilisinin evinde bulundu.

Aralık 80'inci Yıl Cumhuriyet Lisesi son sınıf öğrencisi E.A. 27 Eylül günü 'okula gidiyorum' diyerek evden çıktı. Akşam olmasına rağmen E.A. eve dönmeyince, babası Y.A. kızının kaçırıldığı gerekçesiyle polise başvurdu. Kız kaçırma olayı ile ilgili soruşturmayı sürdüren Emniyet Müdürlüğü, lise öğrencisi E.A.'nın izine rastladı. Polis, askerliğini yapmış ve işsiz olan Y.B.'nin evine düzenlediği baskında lise öğrencisi kızı buldu.

Y.B.'ye kendi isteğiyle gittiğini belirten E.A. ailesinin yanına dönmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine E.A. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title