Haberler

Kayıp Kübra Barda Bulundu

Güncelleme:

Bursa'da 16 gün önce annesine "Ekmek almaya gidiyorum" dedikten sonra evden çıkan ve kendisinden haber alınamayan Kübra Y., Tekirdağ Çerkezköy'de bir barda bulundu.

Bursa'da 16 gün önce annesine "Ekmek almaya gidiyorum" dedikten sonra evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alanamayan 17 yaşındaki Kübra Y.'yi, polis, Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ndeki bir barda buldu ve annesine teslim etti.

16 GÜNDÜR KENDİSİNDEN HABER ALINAMIYORDU

Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde yaşayan Kübra Y., üç yıl önce evden sürekli kaçtığı gerekçesiyle, eşinden boşanan annesi 37 yaşındaki Nuray A.'dan alınıp, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yetiştirme yurduna yerleştirildi. Kaldığı yurttan iki ay önce izin alarak annesinin yanına gelen Kübra Y., iddiaya göre 16 gün önce "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek evden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

"YANINIZA GELİRSEM KARDEŞİMİ VE SENİ DE ÖLDÜRECEKLER"

Cep telefonu ile kızını aradığını belirten anne Nuran A., kızının "Anneciğim ben de sizi çok özledim. Yanınıza gelmek istiyorum ama gelirsem sadece beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler" diyerek telefonu kapattığını söyledi. Anne Nuran A.'nın, kızının sosyal paylaşım sitesinde bir gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığını belirterek, "Anne olarak yavrumun başına kötü olayların gelmesinden çok korkuyorum. Bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

ANNESİNE TESLİM EDİLDİ

Dün saat 02.00'da Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir barda bulunan Kübra Y., annesine teslim edilirken, Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı barla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çerkezköy Osmangazi Tekirdağ Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (65)

ak:

bu barlara akparti nasıl izin verir. biz akpartiye bunları kapatın diye oy verdik.

43
11
yanıtYanıtla
Ergün:

Çocuğu korkutmuş şerefsizler belli kim bilir hangi kötü amaçlarına ulaştılar. Burada yorum yaparken kendi kendi çocuğunuzun başına da böyle bir olayın gelebileceğini düşünün.

39
8
yanıtYanıtla
RealyMobil-IOS:

Özentinin sonuçları.allah tüm geçlerimizin imanla yoğrulup. Hayırlı Olmasını nasip etsin....

42
2
yanıtYanıtla
tosun paşamobilWeb@haberler.com:

20 yıl sonra dünyanın en ahlaksız milleti olacagız

34
5
yanıtYanıtla
sofu:

sanmam daha az sürer

yanıt5
yanıt0
poyrazm@m.m:

Hey gidi sultan fatih senki yirmi bir yaşında istanbulu fethettin kalkta gör torunlarını ne haldeler

yanıt2
yanıt0
serdar:

kötü halde olanların torunları oduğununa inanmam, onlar gavur arztığı. gerçek torunları istanbulu yeniden fethedecek mutlaka

yanıt2
yanıt1
muratmobilWeb@haberler.com:

Kiz kendisi istemiş bole olmasını zorla tutup götürmediler herhaldeee

8
24
yanıtYanıtla
Gazikentli 27:

Aptal murat önce bir çocuğun yaşına bak öyle yorum yap mal. . . .

yanıt19
yanıt4
haytaro72:

zaten ne yaptıysa internet yaptı hayatları yıktı aileleri mahfetti internete hayır

25
3
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title