Haberler

Kayıp Kızlar Endişelendiriyor

Samsun'da 22 Yaşındaki Genç Bir Kızın Daha Kaybolduğu Bildirildi.

Samsun'da 22 yaşındaki genç bir kızın daha kaybolduğu bildirildi.

Polise başvuran Nadire Bilgin (52), kızı Zeynep Bilgin (22) ile çarşıya çıktıklarını, bir arkadaşı ile karşılaşıp sohbet ettiği sırada yanında bulunan kızının kaybolduğunu belirtti.

Kızı Zeynep'in cep telefonunun cevap vermediğini ve hayatından endişe ettiğini kaydeden Nadire Bilgin, "Bulunmasını istiyorum" dedi. Olayla ilgili soruşturma başladı.

Ayrıca, geçen ayda benzer şekilde yine 22 yaşındaki Ayşegül Borak'ın kaybolduğu, esmer tenli, siyah gözlü ve sarı saçlı bu genç kızın da bulunması çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Samsun'da, aynı yaşlarda olup 2007 yılında kaybolan ve bir daha haber alınamayan genç kızlar Elif Demircan, Emine Yıldırım, Esra Çelebi, Fatma Selim, Funda Özdemir, Gözde Ulutaş, Gülay Taflan, Hamdiye Bedir, Hatice Erenler, Kadriye Eğmen, Keziban Erzurumlu, Mehtap Aydın, Nermin Özçelik, Nevin Kabadayı, Özlem Kara, Özlem Saraçoğlu, Öznur Odabaşı, Pelin Aktaş, Selma Çakmak, Sermin Atabey, Şükran Akbuz, Tuğba Ayan ve Zeliha Yavuz'dan kaybolduktan sonra bir daha haber alınamadığı kaydedildi.

(AG-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title